Haier HWD80-B14959S8U1S, model cu uscător și culoare antracit

Haier HWD80-B14959S8U1S este o mașină de spălat rufe mai specială deoarece e vorba despre un mode cu uscător integrat. În felul acesta aparatul are capacitate de 8/5 pentru spălare/uscare. Din această cauză consider că este un aparat suficient pentru o familie de maxim 4 persoane.

Mașina are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care se prezintă bine vizual și dpdv al dotărilor. Dacă vă uitați la mașină atunci o să observați că e premium culoarea sa fiind antracit, iar comandarea e una modernă (prin touch și cu posibilitate control de pe telefon).

Păreri pro și contra

Modelul Haier HWD80-B14959S8U1S este unul de tipul 2 în 1, după cum am scris mai sus, deoarece are uscător integrat. În rândurile care urmează am să evidențiez cele mai importante motive pentru care cineva s-ar orienta înspre un astfel de aparat.

  1. Are o eficiență energetică bună, adică vine cu clasa A la spălare și D la spălare+uscare. În felul acesta consumul de curent la spălare e de 52 kWh la 100 cicluri. Probabil că la 100 spălări+uscări consumul ajunge undeva la 300 kWh („probabil” deoarece nu este furnizat în mod oficial o valoare coerentă).
  2. Puteți beneficia de 5 ani garanție dacă înregistrați aparatul pe pagina producătorului. Garanția standard fiind de 2 ani.
  3. Controlul aparatului poate fi realizat de la panoul de comandă, dar și prin intermediul aplicației hOn deoarece e un aparat smart. Această aplicație este disponibilă și la aparatele smart mai noi ale producătorului Candy deoarece Candy aparține de Haier.
  4. Printre cele 11 programe de spălare, acest mode are și program rapid de 11 minute.

Aparatul acesta are și un dezavantaj, adică faptul că partea de uscare este una reprezentată de un uscător cu condensare precum în cazul modelului Beko B3T68110. Un astfel de uscător nu e la fel de eficient precum cele cu pompă de căldură (aici aș face referire la modelul Bosch WQG24500BY).

Dacă vă interesează o alternativă la acest model atunci v-aș putea recomanda modelul Whirlpool FreshCare+ FFWDD1176258BCVEU care se aseamănă pe partea de dotări, doar că e alb și nu are wi-fi (sau facilitate smart).

Te-ar mai putea interesa