Beko B3T68110, motive pentru acest uscător cls B

Uscătorul Beko B3T68110 este unul cu clasa B de eficiență energetică deoarece e un model cu condensare. În felul acesta are un consum anual de 561 kWh. Se poate vedea că are un consum dublu comparativ cu al unui model cu condensare (aș face referire la Arctic DAPLH930W).

Un astfel de aparat are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Acesta e unul redus deoarece discutăm despre un model fără pompă de căldură, adică unul cu condensare. Din poza de alături se poate observa că e un aparat de culoare complet albă care arată precum o mașină de spălat. De asemenea se poate observa că designul e unul asemănător cu cel al aparatelor de la Arctic.

Motive pro și contra

Sunt mai multe motive pentru care cineva s-ar orienta înspre un astfel de uscător, iar în rândurile de alături le voi evidenția pe cele mai importante.

  1. E un aparat sustenabil deoarece are caracteristica RecycledDry. Acest lucru înseamnă că aparatul e realizat din materiale reciclabile.
  2. Are senzori cu ajutorul cărora este optimizată etapa de uscare. Acest lucru e numit Optisense și oprește aparatul atunci când este atins nivelul de uscare dorit.
  3. Vine cu un număr mare de programe (mai exact 15) așa încât să avem programe diferite în funcție de țesătură.
  4. Are 5 ani garanție pe aparat și 10 pe motor. Pentru a beneficia de acestea trebuie să înregistrați aparatul pe pagina producătorului.
  5. Aspectul exterior al aparatului e unul plăcut, fiind un aparat cu design minim.

E un model cu un excelent raport între preț și dotări. Pentru a nu urca prețul, acest model nu are integrată facilitatea HomeWiz. Aceasta ar fi presupus posibilitatea controlării de pe un telefon mobil.

Un astfel de electrocasnic pentru întreținerea rufelor este recomandarea mea în cazul în care nu aveți unde să puneți haine la uscat. Iar în sezonul rece rufele nu se vor usca afară, plus că riscați să se îmbâcsească de fum.

Te-ar mai putea interesa