Whirlpool FreshCare+ FFWDD1176258BCVEU, mașină cu uscător

Whirlpool FreshCare+ FFWDD1176258BCVEU este o mașină de spălat rufe cu uscător integrat. Iar, datorită capacității 11/7 se poate spune că este un aparat suficient pentru o familie de 5-7 persoane.
Dacă e să ne uităm la consumul energetic combinat de 414 kWh la 100 spălări atunci vedem că este o mașină de spălat cu un uscător prin condensare precum modelul Beko B3T68110.

Aparatul are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care vine cu un consum de 61 kWh pentru procesul de spălare. Din această cauză îi este atribuită clasa B de eficiență energetică.

Argumente pro și contra

În rândurile de alături voi evidenția principalele motive pentru care merită achiziționat aparatul FFWDD1176258BCVEU.

  • Ca în cazul oricărui electrocasnic de la Whirlpool, și acesta are Al Șaselea Simț. Această tehnologie presupune că aparatul are senzori cu ajutorul cărora monitorizează procesul de spălare așa încât aparatul să spele atâta timp cât rufele sunt murdare.
  • Fiind un model cu capacitate de 11 kilograme are și o centrifugare pe măsură de 1600 rotații. În felul acesta avem garanția faptului că hainele sunt stoarse foarte bine și uscarea va dura mai puțin.
  • În numele produsului se face referire la sistemul Fresh Care+ care presupune că hainele rămân ca proaspăt spălate până la 6 ore după terminarea ciclului de spălare.

Sunt și unele dezavantaje de care trebuie ținut cont, iar acestea ar fi că aparatul nu e unul smart și că uscătorul nu e precum unul dedicat (nu are la fel de multe programe și nici consumul de resurse nu e la fel de mic precum la unul cu pompă de căldură precum Bosch WQG24500BY).

Verdictul meu referitor la acest aparat e că se va dovedi util celora interesați de un aparat 2 în 1 care să ocupe mai puțin loc și să ajute la întreținerea rufelor.
Producătorul Whirlpool este unul car se prezintă bine, fiind pe locul 1 la nivel mondial.

Te-ar mai putea interesa