Candy CSTG 48TE/1-S, model clasa A3+

Candy CSTG 48TE/1-S este o maşină de spălat premium echipată cu caracteristici smart (Smart Touch) şi vine ca o alternativă la modelul acesta. Singurele diferenţe dintre aceste două modele e că acesta de faţă are mai multe programe. Aceste programe suplimentare sunt: Ţesături albe, Sport+, Mixt & Colorate.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern cu sistemele clasice de la Candy. Acestea ar fi Kg Detector, cele 4 programe rapide şi Smart Touch.


Pro: Aparatul Candy CSTG 48TE/1-S vine cu 4 programe rapide (14,30, 44 şi 59 minute).
Capacitatea de 8kg e una suficientă pentru o familie de 3-4 persoane.
Vine cu detectare automată a cantităţii, lucru numit Kg Detector. Pe lângă cantitatea acest sistem detectează şi tipul ţesăturii.
Având clasa A+++ de eficienţă energetică acest aparat are un consum mic de curent de aproximativ 196 kWh pe an.
Lucrul principal cu care e laudă e Mix Power System care presupune că aparatul amestecă apa cu detergent şi injectează soluţia rezultată în ţesături. În felul acesta se obţin rezultate bun de spălare chiar şi la 20 grade.
Electrocasnicul e realizat din materiale de calitate, spre exemplu cuva e una din inox.
Utilizarea sa nu e deloc complicată, în acest sens are Gentle Touch Opening care presupune că are un buton pentru o deschidere uşoară.
Pentru igienizare acest model are program Hygiene care presupune că în 59 minute rufele sunt igienizate la temperatura de 60 grade.
Dacă vreţi să aveţi haine cu mai puţine cute atunci o să fie utilă funcţia „Călcare uşoară”.

Contra: Nu vine cu uscător integrat, dar există model cu aşa ceva.

Concluzii: Acest model e o foarte bună alternativă la modelele slim întrucât are dimensiuni de 41x60x86 axlxî cm. Producătorul pune spre vânzare produse foarte fiabile deoarece Candy e un brand european cu sediul Italia.

Te-ar mai putea interesa