Candy CSTG 482DVE/1-S, maşină cu SmartTouch

Candy CSTG 482DVE/1-S este o maşină de spălat rufe modernă care vine cu capacitate de 8kg şi încărcare verticală. Capacitatea o face optimă pentru o familie de 3-4 persoane care spală frecvent.

Aparatul vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » şi de la început trebuie să scriu că vine cu dotări caracteristice Candy precum Kilo Detector, Easy Iron şi mai multe programe rapide.


Pro: Maşina Candy CSTG 482DVE/1-S vine cu 4 programe rapide: 14, 30, 44 şi 59 minute.
Este echipat cu Kg Detector (ca în cazul altui model Candy), adică o caracteristică având rol de a detecta automat cantitatea şi tipul ţesăturii.
Eficienţa energetică a aparatului e A+++ cu un consum energetic de 196 kWh pe an.
Are nişte dimensiuni reduse de 41x60x86 axlxî cm. Din această cauză acest aparat e alegerea celora care vor un aparat compact.
Aparatul are program special pentru persoanele care au piele sensibilă. Acest program poartă numele de Hygiene şi durează 59 minute. Programul are rol de igienizare aşa încât să distrugă bacteriile deoarece spală la 60 grade.
Vine cu Mix Power System care e un sistem cu rol de a injecta în ţesături o soluţie formată din apă şi detergent. În acest fel se obţin rezultate bune chiar şi la temperatura de 20 grade.
Materialele folosite la spălarea acestui aparat sunt unele de calitate, mai exact ar cuvă din inox.
Utilizarea maşinii e una simplă datorită unui panou de comandă minim şi a faptului că uşa se deschide uşor (gentle touch opening)

Contra: Nu e cea mai silenţiosă maşină de spălat, nivelul de zgomot fiind de 61 dB la spălare şi 81 la centrifugare. Trebuie ţinut cont de faptul că aparatul e unul cu 1400 rotaţii pe post de viteză maximă de centrifugare.

Concluzie: Aparatul de faţă e pentru acele persoane care vor un aparat fiabil de la un producător premium cunoscut pentru maşinile sale de spălat. Candy e un producător italian cu o lungă istorie în domeniu care se caracterizează prin aparate moderne (conectivitate smart şi detectare automată a cantităţii).

Te-ar mai putea interesa