Candy CSS4 1382D3, model slim de 8kg

Candy CSS4 1382D3 e o maşină de spălat rufe numai bună pentru o familie formată din 4-5 persoane deoarece capacitatea de încărcare e de 8kg. Chiar dacă e cu capacitate mare trebuie spus că nu ocupă mult loc şi nu consumă mult curent. În acest sens are dimensiuni 44x60x85 axlxî cm, iar consumul energetic e de 196 kWh e an. Din cauza acestui ultim lucru are eficienţă energetică A+++.

Modelul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un model avansat tehnologic care vine cu o multitudine de tehnologii utile precum cea Kilo Detector.


Păreri pro şi contra

Modelul Candy CSS4 1382D3 e unul modern prin dotările pe care le are şi design.
Despre tehnologia Kilo Detector (pe care am) menţionat-o mai sus trebuie să spun că detectează cantitatea şi în felul acesta îşi adaptează parametrii de spălare.
Pentru ca hainele să fie uşor de călcat vine cu funcţia Easy Iron care utilizează tratament cu abur.
E realizată din materiale de calitate, mai exact tamburul e din inox aşa încât să ţină cât mai mult posibil.
Vine cu 16 programe şi 4 de tip rapid. Programul rapid cel mai scurt fiind unul de 14 minute, restul sunt de 30, 44 şi 59 minute.
Fiind un model smart pot fi descărcate programe suplimentare prin intermediul funcţiei „ciclu de spălare inteligentă”.
În introducere am menţionat doar cât consumă anual şi cred că e necesar să precizez faptul că în program standard are un consum de 0,98 kWh.
Nivelul de zgomot nu e prea mare deoarece la centrifugare are 80 dB şi la stoarcere/spălare 60.
Singurul dezavantaj ar fi că nu are uscător incorporat cum e cazul altor modele. Acesta e şi motivul pentru care aparatul vine la un preţ accesibil.

Despre brandul Candy trebuie spus că e unul italian şi are o îndelungă istorie, fiind în general cunoscut pentru maşini de spălat.

Te-ar mai putea interesa