Candy Rapido ROW41494DWMCE-S, model cu uscător incorporat

Candy Rapido ROW41494DWMCE-S este o maşină de spălat de la un producător francez care se remarcă prin faptul că are o capacitate foarte mare de spălare.
Vine cu dotările obişnuite de la Candy precum simply Fi, Kg Detector, Rapid O şi Speed Drive Inverter.
Aparatul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern care poate fi controlat de pe telefon mulţumită caracteristicii simply Fi.

Pro: Modelul Candy Rapido ROW41494DWMCE-S vine cu capacitate foarte mare când e vorba despre uscare şi spălare. Mai exact are o capacitate de 14kg pentru spălare şi 9 pentru uscare.
Numele RapidO presupune că aparatul are 9 programe rapide cu o durată de sub o oră.
E un model smart, având conectivitate wireless şi poate fi controlat de pe un telefon care are instalată aplicaţia SimplyFi.
Altă funcţie utilă e cea Kilo Detector care presupune că aparatul detectează cantitatea şi adaptează resursele în funcţie de aceasta. Prin resurse se înţelege dirata de spălare şi cantitatea de apă necesară. Precum în cazul AI DD de la LG acest aparat detectează cantitatea şi tipul ţesăturii.
Panoul de comandă e unul minim compus din un buton rotativ şi un ecran cu 4 numere.
La realizarea aparatului s-au folosit materiale de calitate. Un exemplu ar fi cuva realizată din inox.
Întreţinerea nu e prea complicată, aparatul având un filtru care captează scame şi alte reziduuri. Curăţarea acestuia trebuie realizată de 5-6 ori pe an, conform producătorului.
Faţă de modele de la alţi producători acesta are o uşă (hublou) mai mare şi poziţionată mai sus. În felul acesta încărcarea şi descărcarea sunt mai uşoare.

Contra: Partea de uscător nu e la fel de eficientă precum un uscător dedicat. Consumul combinat (uscător+maşină de spălat) e de 9,44 kW, iar din această cauză are clasa A de eficienţă energetică.

Te-ar mai putea interesa