Beko HII74700UF, plită cu lățime mare

Plita electrică din imagine de jos este un model interesant și se poate vedea după mărime și forma zonelor de gătit. Doar plitele cu inducție oferă zone extinse sau cu forme dreptunghiulare, dar și cele vitroceramice oferă zone similare (dublu circulare sau ovale). Aici este vorba de modelul Beko HII74700UF care a apărut recent pe piață și de aceea nu sunt foarte multe recenzii, însă ar trebui să-l puneți pe listă deoarece este bine dotat.

În ultimii ani, acest brand a început să ofere aparate tot mai bine echipate și cu un design tot mai atrăgător, depășind cu mult alte branduri (cum este Arctic). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Acest tip de plită oferă numeroase avantaje și e bine să aveți și vase potrivite (feromagnetice). În caz că până acum ați folosit doar plite pe gaz sau vitroceramice, trebuie să știți că cele pe inducție consumă mai puțină energie deoarece se încălzește doar vasul și nu toată suprafața de gătit, gătiți mai rapid pentru că are un randament ridicat și se răcește mult mai rapid suprafața folosită (se încălzește de la vasul folosit).

Sunt destule motive pentru care aș recomanda-o:

  • Zona IndyFlex este perfectă pentru vase mai lungi și în care puteți pune mult mai multă mâncare sau poate chiar un preparat care necesită să folosiți un astfel de vas (pește).
  • Conectivitatea Hob2Hood este una foarte utilă dacă aveți o hotă din aceeași serie, astfel că aceasta se va ajusta în funcție de cum folosiți plita. Cu alte cuvinte, controlați un singur aparat și nu două.
  • Funcția PowerManagement este tot mai des întâlnită și vine în ajutorul celor care au instalație electrică care nu permite să utilizeze simultan două aparate cu consum mare de energie, astfel se evită supraîncărcarea.
  • Panoul de control este cu slider pentru a alege mai ușor temperatura dorită dar și altele.

Concluzie

Beko HII74700UF are o mulțime de dotări foarte utile și care nu le veți vedea la plitele de la concurență (din același buget), însă depinde și cât de utile vi se par vouă. Dacă văă doriți o plită și mai lată (peste 70 cm), vă recomand Bosch PXY875DC1E care e de 80 cm.

Te-ar mai putea interesa