Zanussi ZHT631X, hotă tradițională cu filtru din hârtie

Zanussi ZHT631X este una dintre puținele hote cu design tradițional de pe piață și cu filtru din hârtie. Are un design Retro care s-ar putea să vă placă și performanțele sale sunt modeste. Arată bine pe inox cu negru, adică este o combinație plăcută și des întâlnită la aparate. Există și o variantă pe alb care pare a fi și mai accesibilă, probabil datorită materialelor folosite. Voi alegeți care vi s-ar potrivi, iar din câte am observat, ambele par să fie la fel adică nu vedem diferențe la specificații.

Din imaginea de prezentare de jos se vede acest model care are un aspect destul de simplu Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Depinde și ce așteptări aveți și cât de mare este acea bucătărie. Dacă vă interesează o astfel hotă, înseamnă că aveți o bucătărie destul de mică și un buget destul de limitat. Acest aparat se alege în funcție de cât de mult gătiți și mărimea camerei, dar ar mai fi și partea de aerisire (geamuri). Dacă vorbim de o bucătărie mare (4 m pe 4 m), atunci aveți nevoie de o hotă cu capacitate de absorbție chiar de două ori mai mare.

Aceasta se folosește de filtre din hârtie care trebuie înlocuite de un moment dat, pe când altele au filtre metalice lavabile care nu trebuie înlocuite. Observ că acea clasă de filtrare grăsime este la fel ca în cazul celor din aluminiu (D).

Chiar dacă unele hote accesibile în au lămpi cu halogen, acesta are becuri LED, doar că și acestea pot fi de mai multe tipuri (în funcție de putere și eficiență energetică). Dacă vă doriți un model cu un aspect mai modern și cu o instalare puțin mai complexă, atunci vă recomand Arctic AHT6121.

Concluzie

Zanussi ZHT631X este un aparat ceva mai simplu decât majoritatea modelelor disponibile pe piață, adică dacă nu aveți pretenții foarte mari, atunci acesta ar fi hota potrivită pentru voi. Să nu neglijăm nici faptul că este oferită de un brand destul de cunoscut la nivel european și e bine că se gândește și la cei cu un buget redus.

Te-ar mai putea interesa