Arctic AHT6121, hotă incorporabilă elegantă și accesibilă

Arctic AHT6121 este o hotă destul de simplă și se vede din imaginea de jos, care are o parte extensibilă. Astfel crește suprafața de absorbție, iar când nu o folosiți atunci hota mai că nici nu iasă în evidență (depinde cât de înalt este corpul suspendat). Are un design minimalist care tinde spre modern, dar se potrivește în orice bucătărie și aș recomanda-o alături de o plită tot pe inox sau negru. Anumite combinații de culori arată foarte bine, cum este argintiu/gri cu negru.

Imaginea de jos este una de prezentare, dar vă puteți face o idee despre corpul de mobilier, adică nu trebuie să fie mare în adâncime. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Hota se alege în funcție de suprafață, iar dacă bucătăria nu este foarte mare, atunci vă puteți uita și la variante mai ieftine cum este și cea de sus. Puterea sa de absorbție de 291 mc/h este ideală pentru o bucătărie de până la 15 mp (depinde și de înălțimea camerei). Oricum, ea se descurcă bine și nu mai cu un singur motor, dar cele mai multe hote au doar unul singur, fiind de ajuns.

Puteți renunța la vedea hotă tradițională, în favoarea uneia mai compactă și elegantă, însă trebuie să integrați aparatul în corpul suspendat. Sunt și hote tradiționale care arată bine, cum este și Beko CFB6433X și o recomand datorită performanțelor sale puțin mai bune. Deci nu va fi chiar atât de ușor de instalat, probabil că trebuie să faceți niște tăieturi și există un serviciu de montaj al acestei dar care nu include burlanul.

Oferă posibilitatea clientului să aleagă cum să scape de miros și abur – recirculare sau evacuare. În cazul tuturor hotelor, varianta cu evacuare (burlan) este cea recomandată și mai eficientă deoarece nu este necesar un filtru suplimentar.

Concluzie

Arctic AHT6121 se descurcă foarte bine și nu o spun doar eu, ci majoritatea clienților care au opta pentru aceasta. Evident că nu-i poți mulțumi pe toți și este de înțeles în acest buget, pentru că nu paote oferi atâît de multe și materiale premium la atât de puțini bani.

Te-ar mai putea interesa