Beko CTB6250B, hotă neagră performantă

Hota incorporabilă Beko CTB6250B e un model telescopic, deci vine cu filtre metalice care pot fi îndepărtate ușor pentru a fi curățate. E bine ca să mențineți curate acele filtre pentru a proteja motor și pentru a-i menține performanțele. Fiind un model ieftin și performant, nu vă puteți aștepta și la un consum de energie foarte scăzut. Oricum, consumul e influențat de treapta de absorbție aleasă, dar și așa nu veți folosi chiar zilnic acest aparat. Hota poate fi folosită și pentru a filtra aerului întregii camere. Nu sunt multe hote pe culoarea neagră pe piață, pentru că nu sunt mulți posesori de plite electrice ori plite pe gaz cu suprafață din sticlă neagră.

E bine să asortați mai toate aparatele și hota ar trebuie să fie pe aceeași culoare cu plita sau mobilierul. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

E vorba de un model telescopic cu design modern și nu vine cu singură lampă, ci cu două de 28 W fiecare. Cele două lămpi nu sunt foarte puternice dar pot lumina decent în timp ce gătiți ceva pe plită.  Chiar dacă are un singur motor, acesta are o putere minimă de 220 mc/h iar cea maximă e de 420 mc/h. Cam toate hotele cu putere mai mare au trei trepte, iar cele cu capacitate sub 300 mc/h au 2 trepte (pot exista și excepții).

Chiar și nivelul de zgomot diferă în funcție de treaptă aleasă, dar nu cred că veți fi deranjați prea mult. Controlul e mecanic ca la multe alte hote și veți observa un număr redus de butoane.

Păreri pro și contra

În acest buget nu sunt prea multe hote de culoare neagră, cu putere de absorbție mare sau cu două lămpi. Bineînțeles, un model accesibil nu poate oferi cele mai bune dotări de pe piață, dar consider că e un model competitiv.

Beko CTB6250B poate fi cea mai bună alegere dacă nu vreți să dați prea mult pe un astfel de aparat și dimensiunile sunt aceleași. Lățimea poate să fie diferită la variantele decorative, adică care vin montate pe perete. Acestea nu pot fi puse în orice bucătărie deoarece burlanul trebuie mascat.

Te-ar mai putea interesa