Whirlpool WRSB7259BBEU, model slim cu panou negru

Mașina Whirlpool WRSB7259BBEU e una slim care se adresează celora interesați de un electrocasnic compact cu un consum mic de curent. De la început trebuie să scriu că acest model e o alternativă la WRBSB6228WEU, fiind mai eficientă energetic.

Are un preț bun Vezi prețul special de azi », și pe acești bani primim un aparat care arată bine și se comportă fără reproșuri când vine vorba de a spăla o cantitate de până în 7kg de rufe. Din poza alăturată se poate observa că panoul de comandă e unul negru, la fel și ușa. Pe panoul de comandă avem diverse inscripții care fac referire la dotările din aparat, acestea sunt Steam, Inverter Motor și capacitatea de 7kg.

Păreri pro și contra

Modelul WRSB7259BBEU este unul care se evidențiază prin mai multe atuuri, iar cele pe care le consider mai importante sunt în rândurile de alături.

  • Eficiența energetică e una bună pentru că are clasa B cu un consum de 52 kWh la 100 de spălări.
  • Are dimensiuni compacte, fiind vorba despre un model slim de 44x60x85 axlxî cm, iar greutatea aparatului e de 65 kilograme.
  • Are 6th Sense, adică acea facilitate care ne ajută să economisim resurse atunci când spălăm cantități mai mici.
  • Are un număr mare de programe (16), printre acestea fiind cel Rapid de 25 minute.

Din păcate acest model nu are funcție uscare, iar dacă vreți neaparat așa ceva atunci o să trebuiască să alegeți un model precum FFWDD1176258BCVEU care are uscător și nu e slim.

Concluzia mea referitoare la modelul acesta e că va fi perfect pentru persoanele care doresc ceva slim de la producătorul numărul 1 la nivel mondial. Chiar dacă electrocasnicele celor de la Whirlpool nu integrează facilități smart (precum controlul de la distanță de pe telefon) acestea tot sunt unele apreciate deoarece au fiabilitate foarte bună.

Te-ar mai putea interesa