Whirlpool WRBSB6228WEU, model slim cu clasa E

Whirlpool WRBSB6228WEU e un model compact de mașină de spălat rufe și, după cum se vede din design, acesta iese puțin din tiparul Whirlpool. Puteți observa că arată ușor diferit de modelul FFD8469BCVEE de la același producător. Sunt multe persoane care întreabă ce înseamnă slim sau compact, iar răspunsul ar fi că acest lucru presupune o adâncime îngustă de 43-45 centimetri.

Aparatul are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Pe acești bani primim un aparat slim care vine cu dimensiuni de 43x60x85 axlxî cm. Se poate vedea că e ușor mai mic decât alte modele slim care au adâncimea de 45 centimetri.
Din imaginea de alături se poate vedea că aparatul nu are la fel de multe inscripții precum alte modele, lucru care ne arată că e mai simplu.

Avantaje și dezavantaje

Cred că e foarte important să trecem în revistă principalele aspecte pro și contra ale modelului Whirlpool WRBSB6228WEU.

  • Motorul e unul tip inverter numit Sense Inverter Motor. Acesta este conceput pentru performanță îndelungată și nivel de zgomot cât mai redus.
  • Centrifugarea se realizează la 1200 rotații, acest lucru ajutând ca hainele să fie cât mai bine stoarse așa încât rufele să stea mai puțin timp la uscat.
  • Aveți la îndemână posibilitatea personalizării programului prin intermediul My Program.
  • Eficiența energetică este bună, fiind vorba despre clasa E cu un consum de 73 kWh la 100 de spălări.

Din păcate nu are funcție de uscare, adică nu are uscător integrat. Dacă vă interesează o alternativă cu uscător atunci recomand modelul Whirlpool FreshCare+ FFWDD1176258BCVEU.
Alt lucru de care trebuie să țineți cont că deși eficiența energetică e bună, există modele cu clasa A, adică cu eficiență superioară.

De final trebuie să știți că modelul acesta e unul perfect pentru persoanele interesate de un model slim (cu dimensiuni compacte) și care să poată spăla haine pentru o familie de 3-4 persoane.

Te-ar mai putea interesa