Whirlpool WHSS90FLTCK, hotă decorativă neagră de ultimă generație

O hotă ca cea din imaginea de prezentare pusă mai jos se potrivește doar un bucătării spațioase deoarece vorbim de performanțe mult peste medie, plus că are o lățime de 90 cm deci plita trebuie să fie similară ca și mărime. Doar un producător cu experiență poate oferi o hotă cu capacitate de absorbție de 779 mc/h, iar pentru cei interesați este vorba de Whirlpool WHSS90FLTCK. Aceasta are un design modern adică finisaj negru, dar nu în totalitate și vedem acea dungă argintie din față care se află sub panou de control touch.

Are un preț oarecum corect însă cei care aleg un astfel de aparat, nu cred că se uită atât de mult la preț, ci doar la nevoi. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

După cum am menționat mai sus, puterea hotei este impresionantă astfel că va face față cu brio indiferent de mărimea spațiului sau cât veți găti. Din descrierea produsului vedem câteva caracteristici destul de noi și care le consider interesante:

  • iXelium – realizată din materiale care rezistă în timp.
  • Booster – un plus de putere.
  • 6th Sense Live – aplicația cu același nume oferă un control complet asupra aparatului.
  • diverse moduri automate: AirSense (elimină mirosurile din bucătărie, chiar și cel de țigară), CookSense (limitați putere hotei), LightSense (iluminare automată), Light Tone (ajustare iluminare în funcție de tonul dorit), DimmerLight (iluminare maximă), NightLight (iluminare redusă) și ZenMode (echilibru perfect între performanță și nivel de zgomot redus).
  • iluminarea oferită de aceasta este excelentă fiind oferită de o bandă LED destul de mare.

La toate acestea se adaugă și faptul că este foarte eficientă, adică vedem o clasă energetică excelentă – A++.

Concluzie

Deci nu vorbim de orice hotă, dar și ala acesta se poate alege cum să ventilați – recirculare sau evacuare. Ținând cont de performanțele sale, aș recomanda să montați burlan de evacuare, în special dacă o folosiți des. Whirlpool WHSS90FLTCK este un alt aparat Smart care nu ar trebui să lipsească din bucătărie și alături de aceasta se poate alege doar o plită electrică de la același brand (cevam ia mare decât Whirlpool WSQ7360NE).

Te-ar mai putea interesa