Whirlpool WHC18 T573, combină incorporabilă cu clasa D

Whirlpool WHC18 T573 e o combină frigo modernă pentru persoanele care vor aparatură electrocasnică incorporabilă. Cu astfel de aparatură reușești să-ți amenajezi o bucătărie care arată bine și maschează diverse aparate așa încât poți să ui că bucătăria e un spațiu de locuit.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care arată bine și se comportă fără reproș atunci când vine vorba despre a păstra la rece o cantitate mare de alimente.

Avantaje și dezavantaje

Fiind vorba despre un aparat de la numărul 1 mondial în electrocasnice ne putem aștepta de la un aparat cu multe dotări utile și implicit cu multe avantaje.
– Compresorul din combina Whirlpool WHC18 T573 e unul de tip inverter numit ZenInverter.
– Sistemul de răcire e unul Total No Frost cu MultiFlow așa încât răcirea să fie uniformă și să nu se producă gheață în congelator.
– Are 6th Sense Control care detectează variațiile de temperatură și restabilește temperatura.
– Interiorul e unul care poate fi aranjat flexibil așa încât să se adapteze în funcție de ce aveți de pus la rece.
– Nivelul de zgomot e unul foarte căzut precum în cazul modelului de la Liebherr. E vorba despre 32 decibeli.
– Consumul energetic e mic, având clasa D cu consum de 179 kWh. În felul acesta ne recuperăm în timp banii dați pe aparat.

Din păcate nu are caracteristici smart cum e în cazul unor modele Liebherr sau Bosch Home Connect.

Per ansamblu, acest model e pentru acele persoane care vor un aparat pentru acasă cu care să poată realiza o bucătărie formate din aparate incorporabile.
Ar mai trebui adăugat și că nu are niște dimensiuni mari, fiind vorba despre 54x55x177 lxaxî cm. Greutatea nu e nici ea prea mare deoarece e vorba despre 65 kg.

Te-ar mai putea interesa