Bosch KGN39HIEP, combină premium cu Home Connect

Combina frigorifică Bosch KGN39HIEP e una premium pentru cei pretențioși. Vine cu o capacitate mare de 368 litri, clasa E de eficiență și caracteristica smart Home Connect și alte lucruri utile.
Cu un astfel de aparat vom avea alimente proaspete mai mult timp și aparatul mereu plin cu produsele necesare.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un aparat care arată bine și vine cu o multitudine de lucruri utile.
Din imaginea alăturată se poate vedea că are un aspect plăcut, culoare inox și mânere aplicate. Culoarea e una anti-amprentă așa încât aparatul să pară mereu curat.

Bosch KGN39HIEP

Pro și contra

Modelul Bosch KGN39HIEP e unul premium și se evidențiază față de alte modele cu următoarele facilități:
– Capacitatea e una de 368 litri, fiind vorba despre o valoare netă.
– Sistemele de răcire sunt de generație nouă deoarece are MultiAirflow și No Frost. Primul lucru presupune distribuirea aerului rece pe mai multe căi, iar al doilea presupune că răcirea nu produce gheață.
– Exteriorul e realizat din materiale de calitate, adică din oțel inox care e rezistent și ușor de curățat.
– Dispune de Home Connect, adică o facilitate smart care presupune că aparatul poate fi supravegheat de la distanță. Mai are și o cameră care face poze cu interiorul frigiderului așa încât să știți mereu ce aveți în el așa încât să nu rămâneți niciodată fără anumite produse.
– Consumul energetic e unul redus de 238 kWh, motiv pentru care vine cu clasa E.

Sunt și unele aspecte negative precum faptul că are un cost ceva mai mare și că mânerele sunt unele vizibile.

Per ansamblu acest model e pentru acele persoane care vor ceva de calitate de la un producător german serios. Dotările nu le veți întâlni la alte branduri și vă vor ajuta foarte mult în treburile casnice.

Te-ar mai putea interesa