Liebherr CBN 4835, combină cu Blu Performance

Liebherr CBN 4835 e o combină frigorifică premium pentru acele persoane care vor un aparat eficient energetic și care să poată ține la păstrat o cantitate mare de alimente. În acest sens are o capacitate de 343 litri.
Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care vine echipat cu multe dotări utile și culoarea albă. Dacă vreți ceva pe altă culoare atunci există și pe negru.

Păreri pro și contra

Modelul Liebherr CBN 4835 vine cu multiple atuuri așa încât prețul ușor mai mare decât la alte modele e unul justificat. Acestea sunt prezentate în rândurile ce urmează.
– Are inscripția Blu-Performance care presupune un aparat cu volum mare, eficiență energetică, nivel de zgomot redus și un design plăcut.
– Sistemul de răcire e unul avansat, adică cu No Frost și Duo Cooling. No Frost presupune că nu se produce gheață în congelator, iar Duo Cooling presupune existența a două circuite separate de răcire.
– E un aparat Silent care e extrem de silențios. Nivelul de zgomot al aparatului e de 33 decibeli, adică mult mai mic decât la alte modele.
– Poate fi integrat într-un ansamblu smart home deoarece are marcajul Smart Device. Trebuie conectat dispozitivul SmartDeviceBox, iar aparatul va fi smart. Acel SmartDeivceBox e un accesoriu opțional și e prezent doar la aparatele care au litera „i” în cod, la restul trebuind cumpărat separat.
– Puteți beneficia de 5 ani garanție dacă înregistrați aparatul la producător pe site.

Singurul dezavantaj ar fi un cost ușor mare, dar o să vă recuperați banii prin facturi la curent mai mici și faptul că are foarte multe dotări utile.
Ar trebui să menționez că are clasa D cu un consum de curent e 227 kWh pe an, iar pe piață sunt puține aparate care să aibă o astfel de eficiență energetică.
În cazul în care vă interesează o alternativă similară ca dotări atunci vă recomand un Bosch cu Home Connect.

Te-ar mai putea interesa