Whirlpool W7X93TKS, combina cls D pe culoare inox negru

Whirlpool W7X93TKS e o combină cu clasa D și 6th Sense. Datorită capacității de 367 litri putem spune că se adresează unei familii de dimensiune medie. În cazul în care vreți ceva cu capacitate de peste 500 litri atunci ar trebui să vă orientați înspre modele de la Bosch (KGN56XLEB sau KGN56XIDR).

Aparatul are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat de la producătorul nr 1 la nivel mondial. Din poză se poate observa că are o culoare mai închisă, fiind vorba despre inox negru. De asemenea, se vede că mânerele sunt unele integrate.

Argumente pro și contra

Modelul Whirlpool W7X93TKS e unul echipat cu Total No Frost, adică cu un sistem de răcire care nu produce gheață. Acest lucru înseamnă că nu e necesar să dezghețăm aparatul, iar din această cauză avem mai puțin lucru de făcut pe partea de întreținere.
Prin prezența tehnologiei Al Șaselea Simț acest model economisește până la 30 procente energie. În felul acesta e posibil în a obține clasa D a eficienței energetice cu un consum de 203 kWh la an. Pe zi acest aparat are un consum energetic de 0,55 kWh. Despre 6th Sense trebuie să scriu că e o tehnologie prezentă la toate aparatele Whirlpool și în principal are rol de economisire a resurselor.
Dimensiunile aparatului sunt puțin mai mari, fiind vorba despre 60x680x203 lxaxî cm. Iar, greutatea e una de 75 kilograme.

Din păcate, acest model nu are facilitate smart de a fi controlat de pe un telefon. Acest lucru fiind un lucru caracteristic aparatelor de la Whirlpool.

Per ansamblu acest model se va dovedi mai mult decât suficient pentru cei interesați în a ține la rece o cantitate mare de alimente, dac cu un consum mic de curent.
În cazul în care vă interesează ceva pe argintiu atunci aș recomanda modelul W7X92OX sau alte modele disponibile aici.

Te-ar mai putea interesa