Bosch KGN56XLEB, 5 motive pentru acest aparat

De la început trebuie să scriu despre Bosch KGN56XLEB că vine ca o alternativă mai ieftină la KGN56XIDR. Motivul prețului mia mic fiind faptul că are clasa E, adică eficiența energetică nu e la fel de bună ca la celălalt model.

Aparatul are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care se prezintă bien vizual și dpdv al dotărilor. Din imagine se poate vedea că mânerele sunt unele integrate, iar culoare e una inox.
Panoul de comandă este unul poziționat la exterior pe ușa frigiderului.

Bosch KGN56XLEB

Motive pro și contra

Bosch KGN56XLEB este o combină XXL, adică foarte încăpătoare, iar cele mai importante motive pentru care cineva s-ar orienta înspre acest model ar fi următoarele:

  1. Eficiența energetică este E cu un consum anual de 262 kWh. Este un consum mic având în vedere că acest model e unul cu o capacitate foarte mare.
  2. Sistemul de răcire este No Frost, adică nu e necesară dezghețarea deoarece răcirea nu produce gheață. Suplimentar, acest model are două circuite separate de răcire care ajută la economisirea de curent și ca mirosurile să nu se amestece.
  3. Pentru a încăpea cât mai bine în bucătăria dvs. acest model are design Perfect Fit.
  4. Aspectul e unul foarte plăcut, purtând numele de InoxLook.
  5. Nivelul de zgomot e unul scăzut, adică are 40 decibeli. Aș putea spune că e un nivel normal. Nimic ieșit din comun.

Din păcate nu e la fel de eficient energetic precum alte modele, iar dimensiunile sunt ceva mai mari. Adică este vorba despre 70x80x193 lxaxî cm. Iar, greutatea e de 91 kg.

De final trebuie să scriu despre acest frigorific că merită investiția în cazul în care vă doriți ceva cu capacitate mare, care să arate bine și să aibă un consum mic  de resurse.
Aparatura Bosch este mai populară în țara noastră, chiar dacă este disponibilă la un preț ușor mai mare.

Te-ar mai putea interesa