Whirlpool W7X82OOX review

Whirlpool W7X82OOX este o combină de culoare argintie care vine ca o alternativă la modele precum W7X92OWH și W7X82OK. Fiind un model al anului 2022 vine cu cele trei caracteristici importante ale combinelor Whirlpool precum No Frost, Cool Breeze și 6th Sense.

Frigorificul are un preț bun Vezi prețul special de azi », și pe acești bani primim cele mai bune la acest producător. Trebuie scris că raportul dintre preț și dotări este unul foarte bun.
Dn poza de alături se poate observa că aparatul este unul de culoare inox, cu panou de comandă pe ușa frigiderului și mânerele integrate. 

Avantaje și dezavantaje

Modelul W7X82OOX al celor de la Whirlpool prezintă mai multe aspecte pro și contra, iar cele mai importante le voi evidenția în rândurile care urmează.
Cel mai important lucru la acest model, precum la orice frigorific e că are Total No Frost. Acest lucru înseamnă că răcirea se realizează fără a se produce gheață sau condens. Mai exact congelatorul nu produce gheață, iar frigiderul nu face condens.

Al șaselea simț e o tehnologie care presupune că aparatul detectează variațiile de temperatură și restabilește temperatura.

Un alt lucru avantajos pe partea de răcire este Cool Breeze care presupune asigurarea unei temperaturi omogene în frigider.

Eficiența energetică a aparatului este un an Bulă cu un consum anual de 252 kWh. Acest aparat având clasa E de eficiență energetică.

Singurul dezavantaj este faptul că are un cost de achiziție ușor mai mare decât în cazul modelelor de la alți producători. 

Concluzie

Aparatul de față va fi va mult decât suficient pentru o familie de 3-4 persoane care dorește să păstreze la rece o cantitate medie de alimente. Evident că eficiența energetică este una foarte bună așa încât factura la electricitate să fie cât mai mică.

Te-ar mai putea interesa