Whirlpool W7X82OK review

Whirlpool W7X82OK este o combină frigorifică apărută pe piață la mijlocul anului 2022. Spre deosebire de alte modele, aceasta este una de culoare neagră. De asemenea vine cu o multitudine de tehnologii utile printre care aș menționa No Frost și Al șaselea simț. 

Acest aparat vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care se comportă fără reproș când vine vorba despre păstrarea la rece a unei cantități mari de alimente.
Din imaginea de alături se poate observa că arată oarecum similar cu un model de la Samsung (mă refer la Bespoke RB34A7B5E22/EF) dar și cu modelul alb W7X82OW de la Whirlpool.

Păreri pro și contra

W7X82OK de la Whirlpool vine cu sistem Total No frost care presupune că nu trebuie să vă pierdeți timpul cu dezghețarea aparatului (a congelatorului) și că în frigider nu se produce condens.
În frigider este asigurată o temperatură omogenă datorită tehnologiei Cool Breeze.
Este cunoscut că aparatura Whirlpool vine cu tehnologia Al șaselea simț. Iar în cazul acestui model discutăm despre faptul că aceasta va restabili rapid temperatura ideală atunci când detectează variații de temperatură.
Consumul de curent este de 252 kWh pe an, motiv pentru care îi este atribuită clasa E de eficiență energetică

Dimensiunile aparatului sunt unele de 60x68x191 lxaxî cm, iar greutatea e de 73 kilograme.
Ca oricare alt frigorific modern și acesta dispune de caracteristica uși reversibile care presupune că ușile pot fi reglate cu deschidere pe stânga sau dreapta.

Singurul dezavantaj ar fi că nu are dispenser de apă, Dar acest lucru este reflectat din prețul care nu e prea mare.

Per ansamblul recomand acest model celora interesați de un aparat de calitate superioară care să păstreze la rece o cantitate mare de alimente cu un consum mic de electricitate.

Te-ar mai putea interesa