Whirlpool W7X92OWH review

Whirlpool W7X92OWH este o excelentă combină frigorifică dacă e să analizăm din punct de vedere al raportului preț-dotări. Vine pe culoarea albă și integrează facilități precum No Frost, 6th Sense și Cool Breeze.

Aparatul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un model care se remarcă prin faptul că vine echipat cu o multitudine de facilități utile și eficiență energetică excelentă. 

Păreri pro și contra

Combina Whirlpool W7X92OWH vine cu eficiență energetică E care corespunde unui consum energetic de 254 kWh pe an. 

Dimensiunile aparatului acesta sunt de 60x68x203 lxaxî cm, iar greutatea sa e de 77 kg.
Compartimentarea aparatului este una bună, fiind vorba despre un frigider cu patru rafturi și congelator cu trei compartimente. Congelatorul are o capacitatea de îngheț de 11 kg pe zi.

Nu va trebui să vă preocupați de întreținerea interiorului deoarece frigiderul nu produce condens și congelatorul nu trebuie dezghețat. Acest „miracol” este datorat echipării aparatului cu tehnologia Total No Frost.

Nivelul de zgomot este unul normal de 39 decibeli. În felul acesta aparatul nu vă va deranja atunci când doriți să vă odihniți.
Mai nou frigorificele de la Whirlpool vin cu niște facilități foarte bune pe partea de răcire. Acestea sunt Total No Frost, 6th Sense și Cool Breeze. Acestea nu doar că nu vă vor da bătăi de cap privind întreținerea, ci vă vor ajuta să să aveți parte de alimente proaspete mai mult timp.

Singurul dezavantaj ar fi că nu vine cu dispenser de apă, iar în acest fel nu se poate consuma apă rece de la frigider.

Per ansamblu, recomand această combină celora care-și doresc ceva de calitate de la un producător de top.

Dacă vreți ceva pe negru atunci recomand modelul Whirlpool W7X82OK, iar dacă doriți ceva tot pe alb, dar cu mânere integrate atunci recomand Whirlpool W7X82OW.

Te-ar mai putea interesa