Whirlpool TDLR7221BSEUN, model clasa A3+ cu 6th Sense

Whirlpool TDLR7221BSEUN e o maşină de spălat rufe cu încărcare verticală şi o capacitate de 7 kilograme aşa încât să fie potrivită pentru o familie compusă din 3-4 persoane.
Comparativ cu modele mai vechi aceasta are 6th Sense (Al Şaselea Simţ) care presupune că aparatul are senzori (care monitorizează spălarea) şi aparatul va spăla atâta timp cât hainele sunt murdare. E un fel de Fuzzy Logic.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » şi e unul premium care nu ocupă deloc mult loc întrucât e de tip vertical. În acest sens are următoarele dimensiuni: 60x40x90 axlxî cm, greutatea fiind de 56 centimetri.

Păreri pro şi contra

Maşina Whirlpool TDLR7221BSEUN nu e una gălăgioasă deoarece la spălare are un nivel de zgomot de 52 decibeli, iar la centrifugare 78. Acest lucru în condiţiile în care viteza maximă de centrifugare e de 1200 rotaţii.
Consumul energetic e unul redus în acest fel având clasa A+++ de eficienţă energetică cu un consum de 174 kWh pe an. Nici consumul de apă nu e unul prea mare deoarece e de 8900 litri pe an.
Este echipat cu motor tip Sense Inverter (lângă panoul de comandă există inscripţia Inverter Motor) care se evindeţiază prin silenţiozitate şi performanţă.
Are opţiunea FreshCare prin care hainele rămân ca proaspete atunci când nu avem timp să le scoatem.
Nu se vede din poză, dar panoul de comandă poziţionat în partea superioară e unul cu un număr mare de butoane şi e disponibil un ecran mare aşa încât să fie uşor de citit.

Per ansamblu acest electrocasnic e absolut necesar în cazul în care nu aveţi prea mult loc, dar vreţi ceva cu capacitate mare, eficient energetic şi care să fie uşor de folosit.
Brandul Whirlpool e numărul 1 la nivel mondial datorită faptului că realizează produse cu fiabilitate ridicată. Foarte interesat la modelul de faţă e că nu include vreo facilitate smart precum e în cazul Candy, Beko, LG etc. Probabil s-au gândit că oricum facilităţle smart nu prea au utilitate pe electrocasnice.

Te-ar mai putea interesa