Candy RapidO RO 1496DWH7\1-S, maşină smart cu Kg Detector

Candy RapidO RO 1496DWH7\1-S e o maşină de spălat rufe adecvată unei familii numeroase formate din 3-5 persoane datorită faptului că are o capacitate de încărcare de 9kg. Consumul de resurse nu va fi mai mare decât în cazul maşinilor de 6-7kg deoarece are funcţia Kilo Detector (care presupune detectarea automată a cantităţii şi adaptarea resurselor în funcţie de aceasta).

Aparatul vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern care se prezintă bine din toate punctele de vedere.
Vizual se prezintă precum restul aparatelor de la Candy. Se poate vedea inscripţiile simply Fi şi RapidO. Prima presupune că aparatul e unul smart, iar a doua ne specifică faptul că aparatul are mai multe programe rapide.
Panoul de comandă e unul simplu de tip touch, lucru sesizabil şi din imaginea de mai jos.


Păreri pro şi contra

Modelul Candy RapidO RO 1496DWH7\1-S vine cu conectivitate Wi-Fi aşa încât să poată fi controlat de le un dispozitiv modern care are instalată aplicaţia simply Fi.
Aparatul are 9 programe rapide aşa încât să puteţi economisi energie atunci când aveţi de spălat o cantitate redusă.
Materialele utilizate la fabricarea sa sunt unele de calitate. Mai exact are cuva e una din inox.
Aparatul are eficienţă energetică A+++ cu un consum anual de 131 kWh. În program standard are un consum de 0,65 kWh. Consumul de apă e unul normal de 10.600 litri pe an.
Maşina vine cu dimensiuni normale de 52x60x85 axlxî cm, iar greutatea e de 64kg.
Motorul din maşină e unul de tipul inverter, adică cum e pe majoritatea electrocasnicelor moderne. În felul acesta se economiseşte energie şi avem câteva beneficii suplimentare precum: nivel de zgomot scăzut şi durabiltiate sporită (în general astfel de motoare sunt garante la 10 ani).

Per ansamblu acest model e unul mai mult decât suficient dacă vreţi ceva de la un brand italian de top.

Te-ar mai putea interesa