Beko WUE 7646XCW, model slim cu HomeWiz

Beko WUE 7646XCW vine cu caracteristici precum Steam Cure, ProSmartInverter şi HomeWiz. Acestea şi altele ajută la o spălare eficientă şi la uşurinţă în utilizare.
Modelul acesta e unul considerat slim deoarece are adâncime de 49cm, dimensiunile complete fiind 49x60x84 axlxî cm.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar producătorul îl consideră un upgrade al acestuia WTV7644XCW.
Din imaginea de alături puteţi vedea că aparatul are un desgin modern şi un ecran foarte mare aşa încât informaţiile să fie văzute clar.

Păreri pro şi contra

Maşina Beko WUE 7646XCW poate fi „controlată” prin bluetooth dacă aveţi instalată aplicaţia HomeWiz. Această aplicaţie ajută la monitorizarea şi gestionarea electrocasnicelor Beko şi permite ca acestea să se conecteze între ele.
Pentru mai puţine haine şifonate acest model are SteamCure care presupune aplicarea de abur la începutul ori sfârşitul programului.
Maşinile de spălat moderne au o caracteristică despre care trebuie spus că permite adăugarea de haine atunci când aţi uitaţi să le puneţi la spălat. Aceasta se numeşte AddXtra şi permite adăugare de haine uitate în primele 5 minute de spălare prin apăsarea butonului Start/Pauză.
Aparatul are program pentru haine de culoare neagră numit DarkCare. Acesta are rol de a păstra culoarea, că e vorba de material sintetic sau din bumbac.
Are şi program Woolens/Hand Wash pentru haine din lână sau care sunt foarte delicate.
Rezistenţa care e răspunzătoare pentru încălzirea apei e una nichelată făcând ca aceasta să aibă o durată de viaţă până la 100 ori mai mare.

Aparatul de faţă îmbină utilul cu plăcutul având funcţii utile şi funcţii moderne (smart) care puteţi să le folosiţi sau nu.
Brandul Beko e unul turc şi e deţinut de cei care deţin şi Arctic. Din această cauză multe lucruri similare sunt prezente la ambele branduri. Diferenţa dintre Beko şi Arctic e faptul că Arctic e comercializat la nivel de Balcani pe când Beko e la nivel de continent.

Te-ar mai putea interesa