Whirlpool Supreme Silence W6D84WBEE review

Whirlpool Supreme Silence W6D84WBEE vine ca o alternativă de 8kg la W7D94WBEE care are 9kg. În felul acesta se va descurca de minune când vine vorba despre a usca haine pentru 3-4 persoane. Eficiența energetică este una superioară deoarece discutăm despre clasa A+++ și pompă de căldură.

Aparatul are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care se comportă fără reproșuri atunci când vine vorba despre a usca o cantitate de 8kg rufe.
Din imaginea de alături se poate vedea că e pe alb, iar dacă vă interesează ceva pe negru atunci vă recomand W7D93WBEE deoarece are cam aceleași dotări.

Pro

Eficiența energetică a modelului W6D84WBEE e una peste medie, chiar extrem de bună. E vorba despre clasa A+++ cu un consum de 176 kWh pe an.

Dispune de Al Șaselea Simț, această tehnologie presupunând că aparatul detectează încărcătura și umiditatea, iar în funcție de acestea reglează parametrii de funcționare.

Nivelul de zgomot e unul mic, fiind vorba despre 62 decibeli. Acest lucru fiind datorat în parte și faptului că are motor inverter care se mai evidențiază și prin faptul că e eficient și durabil.

Vine cu 21 cicluri de uscare așa încât toate hainele să fie uscate bine, indiferent de țesătura din care sunt realizate.
Ar mai trebui să adaug că are și opțiune Rapid care presupune posibilitatea setării unei uscări accelerate.
Când e terminat procesul de uscare o să fiți avertizați sonor.

Contra

Ca dezavantaj ar fi că are un cost cam mare. Iar, un alt lucru de care trebuie să țineți cont e faptul nu e smart. Deci controlarea se realizează de la panoul de comandă.

Concluzia referitoare la acest model e că merită banii dacă doriți ceva eficient energetic și fiabil.

Te-ar mai putea interesa