Whirlpool Supreme Silence W7D94WBEE review

Whirlpool Supreme Silence W7D94WBEE e un uscător de rufe cu pompă de căldură și capacitate de 9 kg. Datorită pompei are un consum energetic redus, iar capacitatea de 9 kilograme ajută la uscarea rufelor pentru 4-5 persoane.

Modelul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi » și trebuie știut că datorită clasei A+++ de eficiență energetică are un consum de 194 kWh. Din poza de alături se poate observa că are culoarea albă și că nu se deosebește ușor față de o mașină de spălat rufe.

Pro

Este echipat cu 6th Sense care presupune că aparatul reglează automat parametrii în funcție de încărcătură, umezeală și temperatură.

Producătorul se laudă că aceasta este unul dintre cele mai silențioase uscătoare de rufe deoarece nivelul de zgomot e undeva la 59 decibeli.

Tehnologia Inverter este prezentă și la acest model prin un motor tip inverter care se remarcă prin funcționare silențioasă, uscare eficientă și fiabilitate sporită.

Dacă mașinile de spălat rufe cu funcție uscare un număr redus de programe, în cazul acestui model discutăm despre 21 de programe. 

Ca în cazul uscătorului W7D93WBEE și acesta are tehnologia 3Dry care presupune că aerul fierbinte este distribuit omogen.

Materialele folosite la construcția acestui model sunt unele calitative. Spre exemplu, cuva e una din inox.

Contra

Singurul aspect negativ al mașinii W7D94WBEE de la Whirlpool ar fi că are un cost de achiziție ușor mare. Dar acest cost este unul justificat din moment ce consumul energetic e unul scăzut. 

Concluzia mea referitoare la acest model Whirlpool Supreme Silence W7D94WBEE este că-și merită banii dacă doriți ceva de calitate superioară. Whirlpool e cunoscut ca fiind producătorul nr 1 la nivel mondial datorită faptului că produce niște electrocasnice de o fiabilitate foarte bune.

Te-ar mai putea interesa