Whirlpool Supreme Silence W7D93SBEE review

Whirlpool Supreme Silence W7D93SBEE e un uscător de rufe de culoare argintie pentru acele persoane interesate de ceva care să poată usca eficient o cantitate de până în 9 kilograme.
Printre primele lucruri pe care ar trebui să le menționez e faptul că vine cu pompă de căldură. Acest lucru presupune faptul că beneficiază de o foarte bună eficiență energetică.

Aparatul are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un model deosebit de la producătorul numărul 1 (în materie de electrocasnice) la nivel mondial.         

Păreri pro și contra

Modelul Whirlpool Supreme Silence W7D93SBEE vine cu tehnologia „Al șaselea simț” care presupune că aparatul are senzori care reglează automat parametrii în funcție de încărcătură, umezeală și temperatură.
Pentru ca rufele să rămână mai mult timp ca proaspăt uscate vine cu tehnologia FreshCare+. Acest lucru e folositor în cazul în care nu puteți să luați hainele atunci când se termină ciclul de uscare.

Aerul cald din tambur e distribuit uniform prin intermediul tehnologiei 3Dry. Acest lucru permițând o uscare delicată și eficientă.

Spre deosebire de mașini de spălat cu uscătoare incorporate, acest model are un număr mare de programe. E vorba despre 21 de cicluri care vă vor ajuta să uscați diverse tipuri de țesături.

E realizat din materiale de calitate, un exemplu ar fi cuva din inox.

Singurul dezavantaj ar fi că vine la un cost de achiziție ușor mare, dar care reflectă dotările acestuia.

Per ansamblu, acest model e pentru acele persoane interesate de un aparat care să usuce eficient și care se remarcă prin mai multe lucruri pozitive.
Iar, dacă sunteți interesați de o mașină de spălat care să se potrivească cu acesta atunci recomand Whirlpool Supreme Silence W6W945SBEE.

Te-ar mai putea interesa