Whirlpool GOWL628NBEE, review plită pe gaz

Whirlpool GOWL628NBEE e o plită pe gaz pentru persoanele interesate de un aparat de la un producător premium. Spre deosebire de alte modele, acesta are arzător dublu și flacără pe mai multe nivele (multilevel flame).

Acest electrocasnic are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat modern de la un producător de top (locul 1 la nivel mondial). Din imaginea de alături se poate observa că aparatul e unul de culoare neagră cu butoanele poziționate frontal.

Păreri pro și contra

Sunt mai multe avantaje ale plitei Whirlpool GOWL628NBEE, printre acestea numărându-se faptul că are aprindere automată, dispozitivul de siguranță și că e ușor de întreținut.

Prin aprindere automată se înțelege faptul că fiecare din cele 4 butoane are aprinderea integrată în buton.
În cazul în care se oprește flacăra se oprește și alimentarea cu gaz deoarece are dispozitiv de siguranță. Acest lucru face ca accidentele să nu se producă.
Întreținerea aparatului e un proces ușor de realizat deoarece grătarele din fontă sunt demontabile și se pot spăla în mașina de spălat vase.

Principalele avantaje ale unui arzător dublu ar fi economia de gaz, prepararea rapidă a mâncării și distribuirea uniformă a căldurii.

Din păcate nu are arzător de tip wok precum în cazul modelului Electrolux KGS6436RK.

Dacă vă interesează o alternativă cu inducție atunci recomand modelul Samsung NZ64M3NM1BB/UR. Unii ar alege un model pe inducție în cazul în care vor ceva electric cu un design minimal.

Per ansamblu recomand acest model celora care doresc ceva calitativ de la un producător serios. De asemenea trebuie adăugat că acest model e unul clasic așa încât utilizarea să fie cât mai simplă cu puțință.

Te-ar mai putea interesa