Electrolux KGS6436RK, plită pe gaz cu arzător Wok

Plita incorporabilă din imaginea de jos este una cu design clasic spre Retro datorită combinației de culori și liniilor (cele moderne au un design mai minimalist). Electrolux KGS6436RK este modelul prezentat și este unul pe gaz, aspect care este destul de evident deoarece are grătare și arzătoare clasice. Totuși, nu este precum o plită oarecare, ci are acel arzător cu randament și mai bun deoarece are un inel de ardere în plus – Wok. Inițial, acesta era folosit pentru a găti în stil asiatic cu ajutorul unei tigăi speciale, dar voi îl puteți folosi și în alte scopuri deoarece încălzește mai rapid și mai uniform.

Prețul acestei plite este mai mare pentru că vorbim de un brand cu experiență și care oferă soluții calitative, de aceea și vedem atât de multe păreri pozitive. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Dacă nu vă place plitele pe gaz datorită randamentului și poate că nu vă place ideea ca totul să fie electric, atunci alegeți o astfel de plită alături de un cuptor electric. Nu sunt foarte multe pachete promo care să conțină și aparate de la acest brand, de aceea vă rămâne opțiunea să alegeți separat aparatele.

Arzătoarele sunt poziționate clasic, adică vedem pe cele normale în spate și restul în față. Cel Wok înlocuiește arzătorul mare clasic, astfel că puterea plitei crește puțin (în comparație cu una care arzător cu un inel de ardere). Panoul de control este poziționat destul de inteligent astfel încât grătarul să ajungă cât mai pe marginea plitei. Grătarul este compus din două piese pentru a-l demonta mai ușor și oferă o stabilitate bună vaselor fiind mai gros decât cel din oțel.

Ca oricare altă plită și aceasta oferă siguranță la arzătoare pentru oprire alimentare în caz de stingere accidentală a flăcării și aprindere electrică la o mână.

Concluzie

Electrolux KGS6436RK poate fi folosită cu ușurință și are acea aprindere electrică integrată și nu un buton separat care trebuie acționat cu cealaltă mână. Dacă modelul de sus nu este ceea ce ați căutat atunci optați pentru Bosch PGH6B5B90 care e pe inox.

Te-ar mai putea interesa