Samsung NZ64M3NM1BB/UR, plită premium cu inducție

Dacă sunteți interesați de o plită premium atunci trebuie să alegeți una pe inducție, iar ceva nou e Samsung NZ64M3NM1BB/UR. Încă de la început trebuie să scriu că acest model are garanție standard de 2 ani, însă dacă îl înregistrați pe site-ul producătorului atunci beneficiați de garanție 5 ani. (Acest lucru e o promoție cu durată limitată).

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », și pe acești bani primim un aparat care se va integra perfect în bucătărie datorită aspectului. Se poate observa din imaginea de alături că e un model minim, panoul de comandă fiind poziționat în partea de jos.

Păreri pro și contra

Modelul NZ64M3NM1BB/UR de la Samsung e unul care se remarcă prin faptul că arată excelent, dar și prin alte lucruri care sunt avantajele sale principale. Acestea le voi descrie în rândurile care urmează.
Puterea totală e una mare de 7,2 kW, iar arzătorul mare are 2,35-2,6 kW. Cel mic are o putere de 1,25-1,5 kW.
E construit din materiale aspective precum sticla și ceramica. În acest fel nu vor avea loc accidente precum arderea accidentală.
Pentru siguranță are și alte funcții precum cea de protecție copii și cea de oprire automată. De asemenea are și un indicator de căldură reziduală.

E și un aspect negativ de care trebuie să țineți cont, adică faptul că aparatul e unul care nu are arzător wok. Arzătorul wok îl întâlnim doar la modele pe gaz.

O astfel de plită va fi aleasă în locul uneia vitroceramice deoarece se economisește curent prin faptul că se încălzește doar vasul, nu toată suprafața plitei.
Alegând ceva de la Samsung faceți o mișcare înțeleaptă deoarece este cunoscut că produsele acestuia sunt unele de calitate superioară.

Te-ar mai putea interesa