Whirlpool FreshCare+ FFD8469BCVEE, mașină clasa A

Mașina de spălat rufe Whirlpool FreshCare+ FFD8469BCVEE este una cu 6th Sense și clasa A de eficiență energetică așa încât consumul de curent să fie cât mai mic. Un astfel de aparat se adresează unei familii formate din 4-5 persoane deoarece are capacitate de 8 kilograme.

Aparatul vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim este mai bun de la Whilpool. Din imaginea de alături se poate vedea că aparatul are un design plăcut și că în preajma panoului de comandă avem inscripții precum 6th Sense, Fresh Care+, Steam, Invertor Motor și 6th Sense. Acestea simbolizând o parte din dotările pe care le are electrocasnicul.

Păreri pro și contra Whirlpool FreshCare+ FFD8469BCVEE

Modelul FFD8469BCVEE al celor de la Whirlpool se evidențiază prin mai multe lucruri pozitive, iar cele care le consider mai importante sunt alături.

  1. Are Al Șaselea Simț (6th Sense) care presupune că aparatul detectează cantitatea, iar în funcție de aceasta adaptează consumul de resurse pentru economisire.
  2. Are Fresh Care+ despre care trebuie scris că presupune că rufele vor rămâne ca proaspăt spălate până la 6 ore după terminarea ciclului de spălare.
  3. Vine cu clasa A de eficiență care presupune un consum de 47 kWh la 100 de spălări. Aceasta e o valoare foarte mică dacă e să o comparăm cu a modelului Haier HWD80-B14959S8U1S.
  4. Centrifugarea se realizează la 1400 rotații, acest lucru contribuind la o stoarcere mai bună a rufelor, iar în felul acesta uscarea durează mai puțin.

Din păcate nu are funcție de uscător cum e în cazul modelului Whirlpool FreshCare+ FFWDD1176258BCVEU. Dacă vreți neaparat un uscător cu pompă de căldură atunci vă puteți uita la modelul WQG24500BY al celor de la Bosch.

Concluzia mea legată de această mașină e că merită banii dacă vă doriți ceva premium de la un producător de top. Nu cred că are rost să mai scriu că Whirlpool e pe locul 1 la nivel mondial.

Te-ar mai putea interesa