Turbionaire Senso 12, dezumidificator pentru 20mp

Turbionaire Senso 12 e un dezumidificator pentru încăperi pentru 20mp care funcţionează automat (datorită higrostatului) şi cu un nivel de zgomot scăzut (39 decibeli).
Manevrarea e una uşoară, în cazul în care vreţi să-l mutaţi, deoarece are rotiţie (4 la număr), iar dimensiunile sunt unele reduse (22x26x46 Lxlxî cm). Greutatea aparatului e de 11kg.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern care vine cu mai multe funcţii utile precum: higrostat, auto-restart, sleep mode, operare silenţioasă şi altele.


Păreri pro şi contra

Dezumidificatorul Turbionaire Senso 12 poate dezumidifica zilnic undeva la 12 litri, fluxul de aer fiind de 120 mc/h.
Se specifică că e recomandat pentru încăperi de 20mp, adică o cameră medie cu înălţimea de 2,6 metri. Pentru camere mici există modele precum Smart 10 Eco (15mp) sau Smart 10 (18mp).
Panoul de comandă e unul modern care conţine un ecran pe care e afişată umiditatea în timp real (nu mai aveţi nevoie de higrometru).
Cel mai bun pentru dezumidificare întrucât nu are funcţie de purificator cum e în cazul altor modele. Acest lucru se reflectă şi în preţul de achiziţie care e unul mai mic.
Brandul producător se numeşte Turbionaire, fiind unul românesc care activează în domeniul climatizării. Produsele lor sunt comercializate de multe magazine mari, iar recenziile cumpărătorilor sunt pozitive.
Un astfel aparat e absolut necesar pe timp de iarnă ori când se face căldură la interior. Asta deoarece creşte umiditatea şi în acest fel se produce mucegai şi apar mai multe efecte negative care afectează (sănătatea şi mobilierul).
În perioada de iarnă umiditatea din interior creşte peste 65 procente, umiditatea normală fiind între 45-65 procente.
Consumul de curent e de 185W, iar dacă se întrerupe curentul atunci aparatul îşi reia activitatea prin intermediul funcţiei auto-restart. Această funcţie este una împrumutată de la aparatele de aer condiţionat.

Te-ar mai putea interesa