≡ Meniu

Turbionaire Smart 12, dezumidificator cu auto-restart şi higrostat

Turbionaire Smart 12 e un aparat pentru suprafeţe de undeva la 18mp care poate restabilit umiditatea normală din cameră. Un dezumidifcator e util în anotimpurile în care se dă drumul la căldură în casă deoarece atunci umiditatea creşte. O umiditate prea mare (peste 50-60 procente) are efect negativ asupra sănătăţii, mobilierului şi produce mucegai.
Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi şi poate ajuta la uscarea rufelor prin modul „dezumidificare continuă”. Din imaginea de alături puteţi vedea că e un aparat cu desgin plăcut şi cu panou de comandă uşor de utilizat.


Păreri pro şi contra

Dezumidificatorul Turbionaire Smart 12 e unul capabil în a dezumidifica 12 litri la 24 de ore. Asta deoarece are un flux de aer de 100 mc/h.
Nu e gălăgios deoarece nivelul de zgomot e de 40 dB, adică precum un aparat frigorific.
Dimensiunile sale sunt compacte deoarece e vorba despre 30x22x42 Lxlxî cm, iar greutatea e de 10kg. În felul acesta nu va ocupa prea mult loc.
Filtrează aerul cu ajutorul unui filtru lavabil care e uşor de îndepărtat. Nici operarea rezervorului de apă nu e un proces greu deoarece există un indicator care ne arată nivelul de apă. Capacitatea rezervorului e de 1,8 litri.
O funcţie utilă e cea auto-restart care presupune că aparatul îşi reia activitatea după o pană de curent. E ca în cazul aparatelor de aer condiţionat.

Brandul Turbionaire e unul românesc cunoscut pentru produsele sale de climatizare cu fiabilitate bună. Pentru a susţine acest lucru modelul de faţă vine cu o garanţie standard de 3 ani.
Operarea sa nu e complicată deoarece are higrostat, adică se setează un nivel de umiditate, iar aparatul se opreşte când acesta e atins, reluându-şi activitatea când aceasta e depăşit.
O alternativă la acest model ar fi Smart 10 Eco care e pentru suprafeţe până în 15mp şi de acea e ceva mai ieftin.