Turbionaire Smart 12, dezumidificator cu auto-restart şi higrostat

Turbionaire Smart 12 e un aparat pentru suprafeţe de undeva la 18mp care poate restabilit umiditatea normală din cameră. Un dezumidifcator e util în anotimpurile în care se dă drumul la căldură în casă deoarece atunci umiditatea creşte. O umiditate prea mare (peste 50-60 procente) are efect negativ asupra sănătăţii, mobilierului şi produce mucegai.
Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » şi poate ajuta la uscarea rufelor prin modul „dezumidificare continuă”. Din imaginea de alături puteţi vedea că e un aparat cu desgin plăcut şi cu panou de comandă uşor de utilizat.


Păreri pro şi contra

Dezumidificatorul Turbionaire Smart 12 e unul capabil în a dezumidifica 12 litri la 24 de ore. Asta deoarece are un flux de aer de 100 mc/h.
Nu e gălăgios deoarece nivelul de zgomot e de 40 dB, adică precum un aparat frigorific.
Dimensiunile sale sunt compacte deoarece e vorba despre 30x22x42 Lxlxî cm, iar greutatea e de 10kg. În felul acesta nu va ocupa prea mult loc.
Filtrează aerul cu ajutorul unui filtru lavabil care e uşor de îndepărtat. Nici operarea rezervorului de apă nu e un proces greu deoarece există un indicator care ne arată nivelul de apă. Capacitatea rezervorului e de 1,8 litri.
O funcţie utilă e cea auto-restart care presupune că aparatul îşi reia activitatea după o pană de curent. E ca în cazul aparatelor de aer condiţionat.

Brandul Turbionaire e unul românesc cunoscut pentru produsele sale de climatizare cu fiabilitate bună. Pentru a susţine acest lucru modelul de faţă vine cu o garanţie standard de 3 ani.
Operarea sa nu e complicată deoarece are higrostat, adică se setează un nivel de umiditate, iar aparatul se opreşte când acesta e atins, reluându-şi activitatea când aceasta e depăşit.
O alternativă la acest model ar fi Smart 10 Eco care e pentru suprafeţe până în 15mp şi de acea e ceva mai ieftin.

Te-ar mai putea interesa