Turbionaire Smart 10 Eco, dezumidificator pentru până în 15 mp

Turbionaire Smart 10 Eco este un dezumidificator pentru o cameră care are până în 15 mp întrucât aparatul poate dezumidifica 10 litri pe zi. E un model cu funcţii premium precum auto restart, mod silenţios şi higrostat.
Un astfel de aparat e foarte util în anotimpuri în care se face focul/ se dă drumul la căldură deoarece atunci umiditatea creşte. Prin creşterea umidităţii se deteriorează mobilierul, podeaua, se creează probleme respiratorii şi mucegai. Deschiderea geamului nu e întotdeauna suficient deoarece umiditatea va scădea doar temporar. O soluţie permanentă e utilizarea unui astfel de dispozitiv.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern ca aspect şi funcţionalitate.


Păreri pro şi contra

Am scris mai sus că aparatul Turbionaire Smart 10 Eco are higrostat. Acest mecanism presupune că aparatul se opreşte când aparatul ajunge la umiditatea setată şi porneşte când e depăşită.
O altă funcţie utilă e cea auto-restart care presupune că aparatul îşi reia activitatea după o pană de curent.
Nu e un aparat gălăgios, nivelul de zgomot fiind de 40 dB şi are mod de funcţionare silenţios.
Dimensiunile aparatului sunt unele compacte de 30x22x42 Lxlxî cm, iar greutatea e de 10kg. Pentru manevrarea sa poate fi utilizat mânerul ergonomic.
Poate fi folosit şi pentru a dezumidifica hainele prin utilizarea modului dezumidificare continuă.
Ajută la purificarea aerului (am putea spune că e şi purificator) deoarece aerul e curăţat de praf printr-un filtru. Întreţinerea filtrului e un proces simplu deoarece acesta e lavabil.

Dacă nu ştiţi mare lucru despre brandul Turbionaire atunci trebuie să precizez că e unul românesc specializat în produse pentru climatizare. Produsele sale sunt foarte populare datorită preţului acceptabil şi a fiabilităţii bune. De exemplu acest model are o garanţie standard de 3 ani.
Per ansamblu un astfel de aparat se va dovedi util în cazul în care vă interesează să inspiraţi un aer sănătos din punct de vedere al umidităţii.

Te-ar mai putea interesa