Tesla TT34TP21-1232IAW, model de 12000 Btu cu I Feel

Tesla TT34TP21-1232IAW e un aparat de aer condiționat modern prin faptul că are dotări de ultimă generație utile. Printre acestea aș menționa I Feel, Wi-Fi, dezumidificare și mod Sleep.

Aparatul vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat modern care se descurcă de minune atunci când vine vorba despre răcire. Pe lângă această funcție mai poate încălzi și dezumidifica.
Din imaginea de alături se poate vedea conținutul pachetului. Despre unitatea exterioară trebuie scris că e una cu carcasă anti-rugină așa încât să fie cât mai durabilă.

Păreri pro și contra

Modelul Tesla TT34TP21-1232IAW are o capacitate de 12000 BTU care e una peste medie așa încât să se potrivească și în camere ceva mai mari.
Nu e un aparat gălăgios deoarece nivelul de zgomot al unității interioare e de 22-51 decibeli.
Pentru confortul dvs are debit de aer discret. Mai exact are flapsuri cu un design special care fac ca aerul rece să treacă prin găuri minuscule. E ceva similar Wind Free de la Samsung
O altă dotare de confort e cea wireless prin care aparatul poate fi controlat de pe un smartphone. În felul acesta nu mai trebuie să căutați telecomanda în cazul în care nu o găsiți.
Pe partea de design are display ascuns, fiind unul de tip LED. Un alt lucru care ține de partea estetică, dar și de durabilitate e carcasa anti-rugină care presupune că are carcasă are o foaie zincată și 6 straturi anti-rugină.

Întrucât poate că nu cunoașteți prea multe detalii referitoare la producătorul Tesla trebuie să scriu că nu e același care face mașinile, ci e vorba despre unul sârb cunoscut pentru diverse aparate din categoriile electrocasnice, TV etc.

Per ansamblu acest model e pentru acele persoane care vor un aparat de calitate pentru acasă. Dacă acest aparat nu o să mai fie în oferta magazinului atunci o alternativă e TA36FFLL-1232IAPC care e tot de la Tesla.

Te-ar mai putea interesa