Tesla TA36FFLL-1232IAPC, aer condiționat cu wifi și clasa A++

Modelul Tesla TA36FFLL-1232IAPC e unul de 12000 Btu pentru persoanele interesate de un produs care să facă în cameră o climă plăcută. Aparatul poate fi folosit pe timp de vară sau iarnă deoarece are funcție încălzire, răcire și dezumidificare. Am putea spune că e un aparat 3 în 1 așa încât să fie util în orice anotimp.

Aparatul vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →, iar pe acești bani primim un aparat echipat cu cele mai noi tehnologii precum I Feel, mod Sleep și wi-fi.
Nu știu dacă vă puteți da seama din poză, dar aparatul are un design minim cu display ascuns.


Păreri pro și contra

Vine cu un manual de utilizare (dacă l-ați pierdut atunci îl găsiți pe pagina producătorului – tesla.info) în care sunt descrise în detaliu toate funcțiile, butoanele telecomenzii (pagina 204), modul de instalare al aparatului și cum să folosiți funcția smart (pagina 208).

Pentru durabilitatea aparatului are carcasă anti-rugină. Ar trebuie să precizez faptul că are garanție standard de 3 ani care poate fi extinsă la mai mult.

Despre I Feel am scris și la alte modele, acest lucru presupunând că telecomanda are senzor și reglează automat starea de funcționare.
Debitul de aer e unul discret deoarece aparatul are flapsuri cu design specific și găuri minuscule. Probabil că au vrut să facă ceva precum modelele Wind-Free de la Samsung care nu produc curenți de aer rece.
Conform magazinului online care-l comercializează acest aparat are Auto-restart. Această funcție presupune repornirea aparatului cu setările anterioare atunci când se întrerupe curentul.

De final pot spune că modelul Tesla TA36FFLL-1232IAPC va fi perfect pentru o cameră mai mare. Costul de achiziție e unul foarte mic pentru caracteristicile care le oferă. Deci, raportul dintre preț și calitate e unul foarte bun.