Tesla TA36FFLL-1232IAPC, aer condiționat cu wifi și clasa A++

Modelul Tesla TA36FFLL-1232IAPC e unul de 12000 Btu pentru persoanele interesate de un produs care să facă în cameră o climă plăcută. Aparatul poate fi folosit pe timp de vară sau iarnă deoarece are funcție încălzire, răcire și dezumidificare. Am putea spune că e un aparat 3 în 1 așa încât să fie util în orice anotimp.

Aparatul vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat echipat cu cele mai noi tehnologii precum I Feel, mod Sleep și wi-fi.
Nu știu dacă vă puteți da seama din poză, dar aparatul are un design minim cu display ascuns.


Păreri pro și contra

Vine cu un manual de utilizare (dacă l-ați pierdut atunci îl găsiți pe pagina producătorului – tesla.info) în care sunt descrise în detaliu toate funcțiile, butoanele telecomenzii (pagina 204), modul de instalare al aparatului și cum să folosiți funcția smart (pagina 208).

Pentru durabilitatea aparatului are carcasă anti-rugină. Ar trebuie să precizez faptul că are garanție standard de 3 ani care poate fi extinsă la mai mult.

Despre I Feel am scris și la alte modele, acest lucru presupunând că telecomanda are senzor și reglează automat starea de funcționare.
Debitul de aer e unul discret deoarece aparatul are flapsuri cu design specific și găuri minuscule. Probabil că au vrut să facă ceva precum modelele Wind-Free de la Samsung care nu produc curenți de aer rece.
Conform magazinului online care-l comercializează acest aparat are Auto-restart. Această funcție presupune repornirea aparatului cu setările anterioare atunci când se întrerupe curentul.

De final pot spune că modelul Tesla TA36FFLL-1232IAPC va fi perfect pentru o cameră mai mare. Costul de achiziție e unul foarte mic pentru caracteristicile care le oferă. Deci, raportul dintre preț și calitate e unul foarte bun.

Te-ar mai putea interesa