Samsung Wind-Free Avant, AC smart fără curenți de aer

Am mai scris în trecut despre modele Wind-Free, iar cei de la Samsung au mai scos pe piață și modeleul Samsung Wind-Free Avant care se vrea a fi o îmbunătățire.
Vine în multiple capacități așa încât să fie potrivit pentru orice încăpere.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care poate fi comandat de la telecomandă ori de pe telefon (prin aplicația Smart Things).

Păreri pro și contra

Modelul Samsung Wind-Free Avant are un design ușor diferit de al unui aparat de aer condiționat standard deoarece are o mulțime de micro orificii pentru aer. Mai exact e vorba despre 23000 de orificii.
Wind-Free nu presupune doar răcire plăcută (fără vânt rece), ci și consum mic de curent deoarece consumă cu 77 procente mai puțin decât Răcirea Rapidă (Fast Cooling).

Dacă nu vreți să vă bateți capul cu diferite programe sau setări atunci o ă vă ajute AI Auto Comfort care optimizează automat diferite moduri în funcție de temperatura dvs. preferată și prin analizarea stării camerei.

Cei de la Samsung s-au gândit și la sănătatea noastră deoarece aparatul are filtrare foarte avansată, fiind vorba despre un filtru Tri-Care. Printre altele acesta e compus din filtru de densitate înaltă și filtru Zeolit. Are și Easy Filter Plus care e un filtru anti-bacterian ușor de curățat deoarece e amplasat în exterior.

Pe timp de noapte are un mod special numit Wind-Free Good Sleep care ajută la crearea unui climat ideal pentru somn. Adică, fără să existe flux de aer rece neplăcut.

E un aparat pentru orice dimensiune a încăperii deoarece e disponibil în capacități de 9000 (AR09TXEAAWKNEU/AR09TXEAAWKXEU), 12000 (AR12TXEAAWKNEU/AR12TXEAAWKXEU), 18000 (AR18TXEAAWKNEU/AR18TXEAAWKXEU) și 24000 (AR24TXEAAWKNEU/AR24TXEAAWKXEU).

Ce este Wind-Free? Aceasta e o caracteristică întâlnită la aparatele AC premium Samsung prin care nu se produce curenți de aer rece deoarece aparatul e prevăzut cu multiple orificii mici.
Ce presupune Auto Restart la un aparat AC? Aceasta e o funcție prin care aparatul își reia activitatea după o pană de curent. În ziua de azi mai toate aparatele AC au așa ceva.

Te-ar mai putea interesa