Tesla RM6400FMX1, side by side clasa E

Tesla RM6400FMX1 e un aparat modern pentru persoanele interesate de un frigorific în stil american care să poată ține la păstrat cât mai multe alimente. În acest sens are o capacitate de 636 litri, iar eficiența energetică este clasa E.

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar față de alte aparate acesta are o capacitate mai mare. Se poate vedea din imagine de alături că față de modelul Candy are patru uși pentru accesul rapid la diverse alimente.

Avantaje și dezavantaje

Modelul Tesla RM6400FMX1 e unul de culoare inox și cu o capacitate foarte mare așa încât să fie suficient pentru o familie formată din 3-4 persoane.
Există mai multe motive pentru care cineva s-ar orienta înspre un astfel de aparat, iar printre acestea se numără următoarele:
– Eficiența energetică e clasa E cu un consum anual de 339 kWh.
– Are o capacitate mare de 636 litri așa încât să încapă cât mai multe alimente.
– Compartimentarea e la superlativ deoarece are foarte multe spații de depozitare. Printre aceste compartimente are Chiller Box care ajută menținerea temperaturii între 0 și 3 grade
– Sistemul de răcire e unul foarte bun, fiind vorba despre Total No Frost. Acest lucru presupune că aparatul nu trebuie dezghețat întrucât acest procedeu e unul automat.
Din păcate există și câteva minusuri printre care faptul că nu are facilități smart, adică nu se poate interacționa cu el de pe un telefon. Alt dezavantaj ar fi că nu are dispenser de apă sau gheață. Dacă vreți ceva cu dispenser atunci vă recomand modelul acesta Aeg.

Per ansamblu acesta este un aparat pentru acele persoane interesate de ceva cu capacitate mare, să ofere acces ușor la alimente și să nu consume mult curent.
Ar mai trebui să adaug faptul că aparatul are garanție standard de 5, acest lucru spunându-ne foarte multe despre fiabilitatea aparatului.

Te-ar mai putea interesa