AEG RMB954F9VX, frigorific smart cu dispenser

Pentru persoanele interesate de un frigorific în stil american recomand modelul AEG RMB954F9VX. E vorba despre o combină frigo de 541 litri echipată cu wireless, dispenser și alte lucruri utile.
Este un frigorific pentru cei care vor mai mult, lucru care se poate vedea de pe urma dotărilor incorporate.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un aparat care nu e doar aspectiv, ci și funcțional.
Din imaginea de alături se poate vedea că aparatul e unul care arată bine. Culoarea e una inox anti-amprentă.

Păreri pro și contra

Modelul AEG RMB954F9VX e unul cu o capacitate foarte mare de 541 litri așa încât să poată ține la păstrat o cantitate mare de alimente.
Are și alte avantaje pe care le voi enumera mai jos.

  • Sistemul de răcire e unul modern de tip Full No Frost cu Multiflow. În felul acesta alimentele vor rămâne mai mult proaspete, iar răcirea va fi una uniformă așa încât să nu se producă gheață. Acest ultim lucru e avantajos deoarece aparatul nu va necesita întreținere.
  • Aparatul poate fi urmărit de pe aplicația de telefon My AEG Kitchen.
  • Are dozator de apă, gheață și gheață zdrobită. La interior are și filtru de apă așa încât aceasta să fie cât mai pură.
  • Spatele aparatului e în stilul modelelor noi, adică capsat așa încât să nu se vadă vreo țeavă sau ceva.

Dimensiunile sale nu sunt unele exagerate, fiind vorba despre 91x75x178 lxaxî cm. Însă greutatea e de 150 kilograme așa încât vor fi necesare câteva persoane pentru amplasarea sa.

Dacă vă interesează o alternativă atunci recomand Haier HB26FSSAAA, cu mențiunea că alternativa are mai mult spațiu interior și e tot de la un producător premium.

Un astfel de aparat va satisface nevoile celor mai pretențioși, iar costul e unul pe măsura dotărilor.

Te-ar mai putea interesa