Candy CHSBSV 5172XN, side by side de 442 litri

Candy CHSBSV 5172XN e un frigorific de tip side by side pentru persoanele interesate de un aparat cu capacitate foarte mare (442 litri) și multe dotări utile.
Acest frigorific în stil american nu e neaparat pentru familii numeroase, ci pentru aceia care vor un aparat în care să poată pune la rece o cantitate mare de alimente.

Aparatul vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat modern cu eficiență energetică F.
Din imaginea de alături se poate vedea că aparatul e unul cu aspect modern și minim.

Păreri pro și contra

Frigiderul side by side Candy CHSBSV 5172XN are o culoare plăcută așa încât să se integreze perfect în orice bucătărie. E vorba despre inox.
Venind cu clasa F de eficiență energetică putem spune că are un consum mic. Mai exact are consum de 359 kWh pe an. Iar, dacă se întrerupe curentul atunci are o autonomie de 9,5 ore.

La interior are o compartimentare bine realizată, iar rafturile sunt făcute din sticlă.

Am studiat mai bine acest aparat pe site-ul producătorului și am văzut că scrie că are ușă reversibilă. Din păcate, acest lucru e o greșeală întrucât un astfel de aparat nu are cum să aibă uși reversibile.

Din păcate nu e un model smart, adică nu are wireless așa încât nu poate fi controlat de pe un telefon mobil sau ceva asemănător.
Are niște dimensiuni ceva mai mari de 177x90x59 îxlxa cm, iar din această cauză trebuie să aveți un loc suficient de mare pentru el.

Per ansamblu acest model e pentru acele persoane care vor un aparat încăpător de la un producător italian care-și respectă clienții.
Dacă designul seamănă cu cel al aparatelor Haier atunci trebuie știu că acest lucru se datorează faptului că aparțin aceleiași familii.

Te-ar mai putea interesa