Studio Casa Polar Breeze, AC portabil făcut în Italia

Studio Casa Polar Breeze model A007H-09C e un aparat de aer condiționat cu capacitate de 9000 BTU așa încât să fie suficient pentru o suprafață de 15 mp. Adică va fi suficient pentru un dormitor sau o cameră de zi nu exagerat de mare.
Un astfel de AC vine ca o alternativă la aparatele de aer condiționat tradiționale și e util celora care nu vor să-și bată capul cu instalări sau meseriași.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat premium. În opinia mea e premium datorită materialelor folosite, a faptului că e fabricat în Italia.

Păreri pro și contra

Aparatul are și câteva dezavantaje precum faptul că nu are funcție de încălzire, că performanțele nu sunt la fel precum al unui aparat normal și că nu are wireless.

Printre avantajele acestui model Studio Casa Polar Breeze se numără următoarele:

  • Garanție 2 ani. E vorba despre o garanție standard.
  • Funcții multiple. Pe lângă răcire, are ventilație și dezumidificare.
  • Ușor de instalat. Are o greutate de 19kg, iar kit-ul de instalare pentru fereastră e inclus. Pentru transport ușor are rotițe.

E un model cu dimensiuni reduse de  33x28x68 lxaxî cm, iar greutatea e mică de 19kg… după cum am scris mai sus.

Ca alternative recomand Star-Light ACMP-12AH și Turbionaire Comfy. Puteți vedea aici o comparație între modele. Evident că alternativele sunt mai puternice deoarece sunt pentru suprafețe de 23-25 mp.

Concluzia mea e că acest model e o soluție bună pentru a face o climă plăcută pe timp de vară. Cum îl scoți din cutie poate fi utilizat pentru a răci sau ventila.
Referitor la producătorul Studio Casa trebuie să scriu că e unul italian, iar produsele sale sunt comercializate online cât și în magazine cunoscute. Sunt specializați în electrocasnice și produse de menaj.

Te-ar mai putea interesa