Star-Light ACMP-12AH, AC mobil cu 12000 BTU

Star-Light ACMP-12AH e un aparat de aer condiționat mobil adresat celora care vor să răcească în cameră, dar nu vor să se complice cu instalarea unui aparat AC clasic. Pe lângă faptul că poate fi dus dintr-o cameră în alta nici nu trebuie instalat (e nevoie de o fereastră pe unde să fie scos furtunul de evacuare). Toți suntem sătui de meseriași de 2 lei și pe care nu-i găsești pentru a-ți repara stricăciunea lăsată de instalator.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care nu doar se prezintă bine din punct de vedere vizual, ci și al capabilităților.
Din imaginea de alături se poate vedea că are un design plăcut care e oarecum identic la toate AC-urile portabile.


Specificații

Modelul ACMP-12AH de la Star Light e un aparat capabil de a răci o suprafață de 16-23 m2 întrucât are o capacitate de răcire de 12000 Btu.
Nu necesită instalare, ci doar îl puneți pe podea întrucât aparatul e unul portabil. S-ar putea spune că are kit-ul de instalare inclus.
Filtrul din dotare e unul lavabil, adică e unul care poate fi spălat.

Pro și contra

Pentru achiziția acestui model ar fi că are o capacitate mare de răcire, are funcție de încălzire, consumul de curent nu e mare, are inclus kit de instalare (e o instalare foarte simplă care poate să o facă oricine), iar panoul de comandă e unul ușor accesibil întrucât e poziționat superior.
Are mod sleep, dar acesta poate fi considerat plus și minus deoarece în acest mod doar ventilează.

Concluzie

Se poate spune despre acest model că e unul foarte atrăgător ca aspect și mod de funcționare. Se adresează celora care nu vreau să spargă pereți și au nevoie de un aparat ușor de cărat dintr-o cameră în alta.
Despre brandul Star Light trebuie să vă spun că e unul românesc, produsele fiind realizate în altă țară. Produsele comercializate sunt unele foarte bune, fiind pe piață de vreo 3 ani, iar clienți sunt mulțumiți.
Fiabilitatea e una ok, garanția fiind una de 2 ani extensibilă la mai mult, adică 3 sau 4 ani.

Te-ar mai putea interesa