Turbionaire Comfy, aparat de aer condiționat mobil de 12000 BTU

Aparatele de aer condiționat portabile sau mobile au fost și rămân o alternativă la aparatele clasice care necesită instalare pe perete și au unitate externă. Turbionaire Comfy este un astfel de model și față de altele are performanțe ridicate, adică are o capacitate de 12000 BTU. Nu trebuie să apelați la o firmă autorizată pentru a-l instala, ci doar trebuie să urmați instrucțiunile din manual. Este un aparat compact care poate fi mutat dintr-o cameră în alta foarte ușor datorită rotițelor și îl puteți pune în colț dacă nu vreți să deranjeze.

Prețul este aproape similar cu cel al unui model standard (de exemplu SPIW 409 de la Whirlpool), dar trebuie să înțelegem că este un aparat de tip 2 în 1 (nu mai există unitate interioară și unitate exterioară). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Este recomandat pentru suprafețe de până la 25 mp, însă performanțele cresc dacă vorbim de încăperi mai mici. Bineînțeles, performanțele aparatului de aer condiționat sunt influențate izolația casei (termopane și izolație exterioară). Kitul de instalarea este inclus astfel că-l puteți pune în funcțiune imediat după achiziție. Este diferit de multe alte aparate compacte, deoarece oferă mai multe dotări și care poate vă vor fi de folos.

Păreri pro și contra

Față de alte modele similare (portabile), are funcție de încălzire, adică poate fi folosit și în perioada sezonului rece. Mai sunt și alte motive pentru care merită ales: performanțe decente (capacitate de 12000 BTU), control prin WiFi (rază de control mai mare), clasă energetică A+ (consum redus), moduri diverse, folosește agent frigorific R290, aplicație compatibilă cu diverși asistenți vocali și foarte ușor de instalat. Îl scoateți din cutie, conectați furtun pentru evacuarea condensului (dezumidificare la răcire), îl conectați la priză și alegeți funcția dorită. Filtrul de aer este unul lavabil, astfel că îl puteți curăța ușor și este destul de ușor de demontat.

Chiar dacă Turbionaire Comfy nu este cel mai silențios model de pe piață în acest preț, va oferi o atmosferă plăcută și îl puteți folosi să răcească când nu vă aflați în cameră. Cu alte cuvinte, puteți să-l setați să pornească când plecați în oraș, iar la revenire îl opriți.

Te-ar mai putea interesa