Wolfson TRX-620, avantajele acestui set motocoasă

Wolfson TRX-620 e o motocoasă puternică deoarece motorul dezvoltă 6,2 cai. Vine de la cunoscutul producător Wolfson.
De la început trebuie să scriu că acest e un model de mijloc, dar există și ceva profesional de la acest producător, adică TRX-720.

Aparatul nu doar că are 3 ani garanție, dar vine la un preț bun. Acesta mi se pare unul corect din moment ce în pachet sunt incluse multe accesorii, iar motorul e unul puternic. Aparatul are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Motive pro și contra

O motocoasă precum Wolfson TRX-620 e pentru acele persoane care vor ceva puternic și au experiență cu așa ceva. Sunt mai multe avantaje ale unei astfel de scule, iar principalele sunt în rândurile care urmează.

  • Pachetul conține mai multe accesorii care vă vor ține 1-2 ani în funcție de cât de des o să folosiți aparatul și ce tăiați cu el. Aceste accesorii sunt cele 3 fire din nylon, apărătoarea, kit-ul de asamblare, hamul și discul cu 3 dinți. În funcție de unde luați aparatul o să primiți și sticle de ulei motor.
  • Fiabilitatea e foarte bună prin faptul că vine de la un producător cu renume și că are garanție de 3 ani.
  • Modelul acesta are un echilibru perfect între putere și greutate. Puterea e de 6,2 cai, iar greutatea e de 7,2 kilograme.
  • Aprinderea e mai avansată decât la modele vechi întrucât discutăm despre aprindere electronică. În felul acesta avem o aprindere ușoară la demarator.
  • Nu e un aparat pentru începători. Cred că acesta ar fi singurul dezavantaj. Dar, dacă îl folosiți cu grijă și o să căpătați experiență atunci o să-l puteți folosi ușor.

Acesta e un aparat cu ajutorul căruia să păstrați spațiile verzi curate de buruieni sau alte plante asemănătoare. Dacă cu o mașină de tăiat iarba poți intra doar în anumite locuri și poți tăia doar gazon, cu acest model poți intra oriunde și tăia aproape orice. Pentru plante cu tulpină mai groasă e bine să folosiți discul cu 3 dinți, iar dacă nu merge atunci puteți folosi o gură de lup sau un topor.

Te-ar mai putea interesa