Star-Light SSIM-516FISS, frigorific premium cu dozator

Star-Light SSIM-516FISS e un frigorific în stil american, adică un side by side. Vine cu o capacitate de 516 litri şi eficienţă energetică F (noua clasă) cu un consum anual de 397 kWh.
Printre caracteristicile premium ale acestui aparat se numără sistemul de răcire Full No Frost, dozatorul (de apă şi gheaţă) şi capacitatea foarte mare (menţionată anterior).

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat care e de culoare inox şi vine cu mânere aplicate.


Păreri pro şi contra

Modelul Star-Light SSIM-516FISS e unul cu întreţinere minimă deoarece are Full No Frost. Acest lucru înseamnă că răcirea se realizează fără a produce gheaţă, iar în felul acesta nu e nevoie de dezgheţare.
Dimensiunile sale nu sunt unele exagerate întrucât e vorba despre 90x75x179 lxaxî cm.
Stă bine pe partea de compartimentare fiind vorba despre frigider cu 3 rafturi, 5 rafturi pe uşă şi compartiment special (pentru fructe şi legume). Partea de congelator are 4 compartimente, iar acestea au o capacitate de îngheţ de 12 kg pe zi, adică mult mai mare decât o combină Heinner.

Pentru economisire suplimentară de curent acest aparat are mod Vacanţă care trebuie activat atunci când plecaţi de acasă, iar aparatul nu va fi deschis pentru mult timp. Acest lucru presupune că temperatura congelatorului e setată automat şi frigiderul e oprit.

Dozatorul de apă şi gheaţă e un lucru care trebuie apreciat prin faptul că vă va ajuta să preparaţi băuturile preferate indiferent de anotimp.

Din păcate nu are funcţie Smart Conversion cum e în cazul aparatelor de la Samsung.

Dacă nu cunoaşteţi prea multe detalii legate de Star-Light atunci trebuie ştiut că e un nume românesc care aparţine de un cunoscut magazin online românesc. Produsele acestuia se evidenţiază prin faptul că au o fiabilitate bună şi că nu costă prea mult.