Heinner HC-V268BKF+, combină neagră cu clasa F

Combina frigorifică Heinner HC-V268BKF+ e una apărută recent pe piaţă şi care corespunde clasei F de eficienţă energetică (vechea clasă A+). Faţă de altele aceasta e disponibilă pe culoarea neagră, are uşi reversibile, termostat ajustabil (precum la Arctic) şi garanţie de 3 ani.

Acest model vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern ca aspect şi funcţionalitate. Nu se vede prea bine din poză, dar mânerele sunt unele integrate, iar deschiderea uşilor poate fi reglată înspre stânga sau dreapta (caracteristica de uşi reversibile).


Păreri pro şi contra

Heinner HC-V268BKF+ consumă 277 kWh pe an în condiţiile în care are un volum net de 184 litri.
Nivelul de zgomot al aparatului e unul de 40 decibeli, fiind normal pentru astfel de aparate.
Garanţia standard a aparatelor Heinner e una de 3 ani, lucru valabil şi la acesta. Dacă vreţi să o extindeţi atunci acest lucru e posibil.

Compartimentarea e una bine realizată deoarece e vorba despre un frigider cu 3 rafturi (+ compartiment fructe şi legume) şi congelator cu 3 compartimente. Partea de congelator e una cu capacitate de îngheţare de 4kg pe zi aşa încât alimentele să rămână cât mai proaspete.

Din păcate nu are No Frost, dezgheţarea frigiderului şi congelatorului trebuind să se facă manual.
Nu are dozator de apă, iar dacă vreţi neparat aşa ceva atunci v-aş recomanda un side by side.

Dimensiunile aparatului sunt unele compacte de 54x60x170 lxaxî cm. Va încăpea cu uşurinţă pe uşa de la bucătărie, iar dacă vreţi să-l amplasaţi într-o debara atunci şi acolo va fi uşor de transportat.

De final trebuie să scriu că acest model e pentru persoanele care vor un frigorific simplu ca utilizare, dar care să aibă un aspect deosebit întrucât în comerţ sunt prea puţine frigorifice pe negru.

Te-ar mai putea interesa