Samsung RS67A8810S9/EF, frigorific side by side convertibil

Samsung RS67A8810S9/EF reprezintă varianta pre gri a modelului culoare antracit. Faţă de alte frigorifice side by side se evindeţiază cu dispenserul (de apă şi gheaţă), că e covertibil (mai multe detalii despre ce înseamnă acest lucru în rândurile ce urmează), dotarea Full No Frost şi Twin Cooling Plus.

Modelul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » acesta reflectând capabilităţile aparatului în sensul că ne sunt oferite o multitudine de facilităţi. Printre acestea cele mai importante sunt No Frost şi Twin Cooling.

Samsung RS67A8810S9 EF

Păreri pro şi contra

Modelul Samsung RS67A8810S9/EF este unul convertibil (conversie smart 5 în 1) în sensul că se poate dezactiva frigiderul, se poate dezactiva congelatorul, frigiderul poate fi transformat în congelator şi invers.
Twin Cooling Plus presupune că fiecare compartiment are propriul sistem de răcire aşa încât să nu se îmbine mirosurile.
Nivelul de zgomot e unul mai scăzut decât la alte frigorifice, fiind vorba despre 38 decibeli.
Are un consum energetic de 419 kWh pe an aşa încât îi este atribuită clasa A+ de eficienţă energetică. Pentru economisire suplimentară are mod vacanţă care presupune o temperatură constantă atunci când nu e deschisă uşa pentru perioade lungi de timp. În cazul în care se întrerupe curentul acest model vine autonomie de 10 ore. Autonomia e deosebit de utilă în ţara noastră deoarece se întrerupe des curentul.
Compresorul e unul modern, adică de tipul Digital Inverter care se evidenţiază prin eficeinţă energetică, nivel de zgomot redus şi durabilitate (din această cauză are garanţie de 10 ani).
Pentru un control uşor acesta are un panou de comandă în interior în partea dreaptă.

De final pot spune că acest aparat e pentru persoanele care vor mai mult, adică un produs de calitate care să aibă dispenser (de apă, gheaţă, gheaţă zdrobită) şi care se adapteze nevoilor noastre.

Te-ar mai putea interesa