Star-Light DCV-815B, uscător cu 15 programe și clasa B

Star-Light DCV-815B e pentru acele persoane care vor haine uscate rapid și fără bătăi de cap. Modelul acesta va fi suficient pentru o familie de 3-4 persoane deoarece are o capacitate de 8kg. Nu va consuma prea mult curent deoarece într-un program standard va ave un consum de 2,56 kWh.

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un model care nu doar arată bine, ci și care se descurcă formidabil la uscatul unei cantități mari de rufe.

Păreri pro și contra

Modelul Star-Light DCV-815B are 15 programe printre care se numără cele rapide de 12 minute și 29 minute. Trebuie subliniat că acestea se adresează hainelor subțiri precum cămăși ori a unei cantități reduse.
După numărul mare de programe se poate vedea de ce un model dedicat e superior unui model integrat în mașina de spălat precum e acest modele de la LG.

Câteva dintre motivele pentru care acest mode le superior altora ar fi:

  • Clasa B. Are o eficiență energetică bună cu un consum de 2,56 kWh în program standard. Consumul depinde forte mult de programul ales.
  • 15 programe. Aveți suficiente programe pentru fiecare tip de haină precum și pentru cantități reduse.
  • Funcții multiple. Pe lângă multe programe are și multe facilități utile printre care aș menționa operarea silențioasă, iluminarea cuvei și diverse indicatoare.
  • Brand de top. Star-Light e un nume românesc prezent pe piață de ceva timp (din 2014) și care se remarcă prin produse accesibile ca preț și care sunt de calitate superioară.

De final pot scrie că acest model e pentru acele persoane care vor ceva calitativ care nu e greu de folosit. (Ușurința în utilizare e dată și de indicatoare. Mai sus am scris că are diverse indicatoare. Aparatul are indicator pentru când e nevoie să curățați filtrul de scame sau când rezervorul de apă e plin.)
O alternativă de la același brand ar fi modelul DPV-815A++ care are pompă de căldură, adică e mai eficient energetic, lucru vizibil în această comparație.

Te-ar mai putea interesa