LG F2DV9S8H2E, 6 motive pentru care merită

LG F2DV9S8H2E e o mașină de spălat rufe cu funcție de uscare și dimensiuni reduse. Acest model e pentru cei interesați de un aparat 2 în 1 care să nu ocupe mult loc. Dimensiunile sale sunt de 60x85x47 lxîxacm.

Aparatul are un preț bun Vezi prețul special de azi →. Dacă strâmbați din nas când ați văzut prețul atunci trebuie să știți că e un electrocasnic de îndelungă folosință și că trebuie să luați în considerare cele 6 motive pentru care merită achiziția.

Păreri pro și contra

Ca aspect negativ la LG F2DV9S8H2E ar fi că uscătorul (sau funcția uscător) nu e la fel de complexă (acesta cred că ar fi cuvântul potrivit) precum la un uscător dedicat.

Există mai multe motive pentru care te-ai orienta înspre acest model, dar eu am să le precizez pe cele 6 mai importante:

  1. Detectarea greutății și tipului țesăturii. Acest lucru poartă numele de AI DD și în funcție de ce detectează aparatul sunt optimizate modelele de spălare
  2. E compact. După cum am scris mai sus, acest model e unul 2 în 1 și slim. Pe lângă faptul că nu o să aveți rufe întinse la uscat nu o să aveți nici prea mult spațiu ocupat pe hol sau unde ați poziționat aparatul.
  3. Capacitate mare. Modelul de față e potrivit pentru o familie de 3-4 persoane deoarece are capacitate de 8,5/5/kg spălare/uscare.
  4. Eficient energetic. Are clasa A, fiind vorba despre noua clasă cu un consum de 48 kWh la 100 cicluri spălare. Spălat+uscat are clasa E cu un consum de 326 kWh la 100 de cicluri.
  5. Silențiozitatea. Are 54 decibeli la spălare și uscare și 72 la centrifugare. Trebuie ținut cont de faptul că aparatul are o viteză maximă de centrifugare de 1200 rotații.
  6. Folosește abur la spălare. E vorba despre LG Steam+ care elimină alergenii și face să fie mai puține cute (așa încât să trebuiască să călcăm mai puțin).

Per ansamblu acest model e pentru acele persoane care vor ceva smart (are ThinQ așa încât să poată fi controlat de la distanță), ușor de folosit, eficient și care să înlocuiască două aparate.
O alternativă pe negru cu o capacitate mai mare ar fi acest LG.