LG F2DV9S8H2E, 6 motive pentru care merită

LG F2DV9S8H2E e o mașină de spălat rufe cu funcție de uscare și dimensiuni reduse. Acest model e pentru cei interesați de un aparat 2 în 1 care să nu ocupe mult loc. Dimensiunile sale sunt de 60x85x47 lxîxacm.

Aparatul are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Dacă strâmbați din nas când ați văzut prețul atunci trebuie să știți că e un electrocasnic de îndelungă folosință și că trebuie să luați în considerare cele 6 motive pentru care merită achiziția.

Păreri pro și contra

Ca aspect negativ la LG F2DV9S8H2E ar fi că uscătorul (sau funcția uscător) nu e la fel de complexă (acesta cred că ar fi cuvântul potrivit) precum la un uscător dedicat.

Există mai multe motive pentru care te-ai orienta înspre acest model, dar eu am să le precizez pe cele 6 mai importante:

  1. Detectarea greutății și tipului țesăturii. Acest lucru poartă numele de AI DD și în funcție de ce detectează aparatul sunt optimizate modelele de spălare
  2. E compact. După cum am scris mai sus, acest model e unul 2 în 1 și slim. Pe lângă faptul că nu o să aveți rufe întinse la uscat nu o să aveți nici prea mult spațiu ocupat pe hol sau unde ați poziționat aparatul.
  3. Capacitate mare. Modelul de față e potrivit pentru o familie de 3-4 persoane deoarece are capacitate de 8,5/5/kg spălare/uscare.
  4. Eficient energetic. Are clasa A, fiind vorba despre noua clasă cu un consum de 48 kWh la 100 cicluri spălare. Spălat+uscat are clasa E cu un consum de 326 kWh la 100 de cicluri.
  5. Silențiozitatea. Are 54 decibeli la spălare și uscare și 72 la centrifugare. Trebuie ținut cont de faptul că aparatul are o viteză maximă de centrifugare de 1200 rotații.
  6. Folosește abur la spălare. E vorba despre LG Steam+ care elimină alergenii și face să fie mai puține cute (așa încât să trebuiască să călcăm mai puțin).

Per ansamblu acest model e pentru acele persoane care vor ceva smart (are ThinQ așa încât să poată fi controlat de la distanță), ușor de folosit, eficient și care să înlocuiască două aparate.
O alternativă pe negru cu o capacitate mai mare ar fi acest LG.

Te-ar mai putea interesa